2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 89 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو خداروشاکرباش ک همه کاری واست میکنه این خودش بزرگترین دلیل دوست داشتنته حالا کو ب زبون نیاره 

اگه ب زبون بیاره ودوست نداشته باشهدبهتره یا

ب زبون نیاره ودوست داشته باشه؟؟؟

عزیزم ،خوشبخت باشی ان شاالله،حتما بالاخره میخادت که همه این کارا رو بخاطرت انجام‌میده باهات سردم هس ...

از نظر جنسی؟عقد که بودیم انگار باهام لج میکرد اره چلو خودش می‌گرفت...بهد از عروسی نه حوبه اما بعد از بچه دار شدن اره..مثلا دو هفته یکبار.

البته همیشه خسته هست تا آخر شب سرکار هست

برو خداروشاکرباش ک همه کاری واست میکنه این خودش بزرگترین دلیل دوست داشتنته حالا کو ب زبون نیاره  ...

حرفت قبول دارم اما چون یه زمان طولانی میگفته دوستت ندارم آدم تو دلش میمونه

از نظر جنسی؟عقد که بودیم انگار باهام لج میکرد اره چلو خودش می‌گرفت...بهد از عروسی نه حوبه اما بعد از ...

همین فردا میری زاویه سازی صورت و کاشت مژه و ناخنن

موهاتم رنگ جدید میزاری

واقعا درد نداره؟

ن بخدا برو با بیحسی تزریقی بزن هیچی حس نمیکنی بخدا 

حتی وقتی بیحسی ام بهت تزریق میشه درد نداره 

حتی اگ بازم میترسی اول ی بیحسی موضعی (کرم)بزن بعد باز بیحسی تزریقی بزن بعد ک تزریق و... اصن درد نداره

لباتو تزریق کن چونه زاویه فک یا حتی گونه یا اگ خط خنده داری اونو بزن

اگ نیازه بینیتو عمل کن اونک تازه بیهوشم هستی حتی ترسم نداره چ برسه ب درد 

این کارارو ن بخاطر همسرت بلکه بخاطر خودت بکن اصن وقتی اینجوری ب خودت میرسی انگاری از زندگی بیشتر لذت میبری 

مثلا ناخن بکار مژه بکار موهاتو رنگ کن کراتیه یا پروتئینه کن و....

یا حتی اگر میبینی لازمه تیپ تو عوض کن و ب روز تر کن 

ب خودت خونت و بچت بیشتر برس و ی سری چیزا رو تغییر بده 

فقط بخاطر حال خوب خودت

از نظر جنسی؟عقد که بودیم انگار باهام لج میکرد اره چلو خودش می‌گرفت...بهد از عروسی نه حوبه اما بعد از ...

شماهم باید درکش کنید گلم،خودتون میگید تا آخر شب سر کاره،واقعا خستس،اصلا نایی نمیمونه براش که بخاد به چیزی فکر کنه

ولی بااین وجود،شماهم باید تو اولویتاش باشید

پس حتما حتما یه روز مفصلا باهاش صحبت کنید

بگوش این موضوع مثل خوره منو داره میخوره،اگه برات مهمم بشین،مثل همه زن و شوهرا که مشکلی دارن باحرف زدن حل میکنن،ماهم این مشکل حل کنیم،تاکی من تو شک و شبهه باشم

وقتی چترت خداست،بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد...

این هم بگم حتی زمانی که با اون دختر بود من یه امتحان مهم داشتم...برگشت دوباره رابطه رو شروع کرد حمایتم کرد

تا درس بخونم 

صبح ها پا به پام بیدار میشد میگفت بلند شو درس بخون .

کلی کمکم کرد.

شبها تا دیروقت باهام بیدار میموند درس بخونم 

همیشه میگفت خیلی برام مهمه آینده به چایی بررسی ..کلی محبت کرد اما روزی که امتحانم دادم ول کرد رفت..گفت من برگشتم چون میخواستم موفقیتا رو ببینم (من نمیدونستم با اون دختر هست) و اینکه همیشه تو زندگی کمکم کرده پیشرفت کنم واقعا

هرجای بدن رومیشه تغیرداد ایا ذات آدمم میشه تغیرداد خوشکلی توذات آدماس

الان راجب ذات صحبت نشد اینجا ک اسی راجب زیبایی چهره گف

اگرم منظورت همسرشه ک اسی میگ اخلاقاش خیلی خوبه و در کل منم گفتم بخاطر حال خوب خودش انجام بده