2777
2789
عنوان

زن بابام

211 بازدید | 10 پست

اینقدر بد ذات که فکرشم نمی کنید عقده ای من دوتا بچه دارم پدرم خیلی دوسشون داره و تنها بچش هم من هستم وقتی میام خونه بابام انگار جهنمه برام الان بعد از دوسال اینقدر بابام زنگ زد اومدم دوشب بمونم فاصله خونه بابام ۳ ساعت زنش اینقدر عقده ای بازی در میاره بچه هام تنها گیر میاره کتک می زنه خسته شدم از رفتاراش بابام دوتا خونه داره در میاد به من میگه زن فلانی بعد مرگ شوهرش هم ارث گرفت هم مهریش از رو ارث برد و هیچی برا بچه ها نموند می خواد بگه منم اینکار می کنم بگو چطور دلت میاد بابا من هنوز زندست اینجور بگی... الانم یکی از خونه ها بابام داداشش گذاشته داخل...واقعا حالم بده از ناراحتی دارم دق میکنم یه جعبه شیرینی اوردم خونه بابام بچه ها گریه کردن برا شیرینی جعبه رو قایم کرد... الهی اگر خدایی هست می خوام خیر نبینه... وعاقبت بخیر نشه

بابام وضع مالیش خوبهو این زن اینقدر گشنه هست خودش و خانوادش یسره بابام خرج خانوادش می کنه...بعد بابام میوه خریده بود سری قبل گیلاسارو شست برد تو اتاق شرو کرد به خوردن بچه من گفت گیلاس یه دونه به بچه نداد...قسم خوردم دیگه نیام ولی باز برای بابام طاقت نیاوردم...ولی الان اینقدر قلبم شکسته که حد نداره..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابات میدونه که این کارا رو باهات میکنه؟ کاشکی قسمتی از مالش همین الان بدون اینکه زنش بدونه به اسمت ...

هرگز نه روم میشه به بابام بگم نه میگم دوست ندارم حتی یک درصد بابام فکر کنه من به مرگش و اینکه بعد از مرگش اموالش چی میشه فکر کنه...

اینا ب چی میخان برسن ازخدا نمیترسن

دوست نداشتم این موضوع واقعا اینجا مطرح کنم ولی خیلی ادعای ایمان و خدا پرستی و حجاب کامل و اینا رو داره البته که ذات آدما ربطی به این چیزا نداره