2777
2789
علايمش از تعريق لرزش بدن سردي بدن تا اختلال در سطح هوشياري متفاوته

من خیلی وقته اینجورمیشم بدنم میلرزه درحدی ک سست میشم چشم پرپرمیزنه خیلی ازمایش کمخونی اینادادم امابراافت قندندادم نمیدونم ازاونه یانه حس غش دارم میترسم استرس میگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=316519841]24ن هیچی[/QUOTE چه وقتايي از روز بيشتر اين جوري ميشيد؟ و چيكار ميكنيد كه خوب بشيد؟

صب ازخاب پاشدنی وزیادکارکردنی دیشب رفتم دکترگف ی فشارهس سمپاتیک وقتی ک یهوپامیشی یهومیشینی اوفشاردقیق سرجاش نمیفته بالاپایین میشه فشارت ازاونه سعی کن اهسته بلندشی

صب ازخاب پاشدنی وزیادکارکردنی دیشب رفتم دکترگف ی فشارهس سمپاتیک وقتی ک یهوپامیشی یهومیشینی اوفشاردقی ...

ببين واسه تاييد اوني كه ميگيد بايد در حالت درازكش فشارتونو بگيرند بعد بلافاصله بشينيد و دوباره فشارتونو بگيرند حالا همچين كاري كردند؟

ن نکردم میکنم ببینم

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد دو دقيقه مجددا فشارتونو بگيريد و اگه دوس داشتيد دوتا عددشو بهم خبر بديد

ن نکردم میکنم ببینم

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد دو دقيقه مجددا فشارتونو بگيريد و اگه دوس داشتيد دوتا عددشو بهم خبر بديد

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد ...

کاری ک گفتینوکردم درازک کشیده بودم۱۲بودپاشدم۱۰بنظرتون چیه ایناقرص بتاهیستین۸م داد