2789
علايمش از تعريق لرزش بدن سردي بدن تا اختلال در سطح هوشياري متفاوته

من خیلی وقته اینجورمیشم بدنم میلرزه درحدی ک سست میشم چشم پرپرمیزنه خیلی ازمایش کمخونی اینادادم امابراافت قندندادم نمیدونم ازاونه یانه حس غش دارم میترسم استرس میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=316519841]24ن هیچی[/QUOTE چه وقتايي از روز بيشتر اين جوري ميشيد؟ و چيكار ميكنيد كه خوب بشيد؟

صب ازخاب پاشدنی وزیادکارکردنی دیشب رفتم دکترگف ی فشارهس سمپاتیک وقتی ک یهوپامیشی یهومیشینی اوفشاردقیق سرجاش نمیفته بالاپایین میشه فشارت ازاونه سعی کن اهسته بلندشی

صب ازخاب پاشدنی وزیادکارکردنی دیشب رفتم دکترگف ی فشارهس سمپاتیک وقتی ک یهوپامیشی یهومیشینی اوفشاردقی ...

ببين واسه تاييد اوني كه ميگيد بايد در حالت درازكش فشارتونو بگيرند بعد بلافاصله بشينيد و دوباره فشارتونو بگيرند حالا همچين كاري كردند؟

ن نکردم میکنم ببینم

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد دو دقيقه مجددا فشارتونو بگيريد و اگه دوس داشتيد دوتا عددشو بهم خبر بديد

ن نکردم میکنم ببینم

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد دو دقيقه مجددا فشارتونو بگيريد و اگه دوس داشتيد دوتا عددشو بهم خبر بديد

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد ...

کاری ک گفتینوکردم درازک کشیده بودم۱۲بودپاشدم۱۰بنظرتون چیه ایناقرص بتاهیستین۸م داد