2821
2789
علايمش از تعريق لرزش بدن سردي بدن تا اختلال در سطح هوشياري متفاوته

من خیلی وقته اینجورمیشم بدنم میلرزه درحدی ک سست میشم چشم پرپرمیزنه خیلی ازمایش کمخونی اینادادم امابراافت قندندادم نمیدونم ازاونه یانه حس غش دارم میترسم استرس میگیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=316519841]24ن هیچی[/QUOTE چه وقتايي از روز بيشتر اين جوري ميشيد؟ و چيكار ميكنيد كه خوب بشيد؟

صب ازخاب پاشدنی وزیادکارکردنی دیشب رفتم دکترگف ی فشارهس سمپاتیک وقتی ک یهوپامیشی یهومیشینی اوفشاردقیق سرجاش نمیفته بالاپایین میشه فشارت ازاونه سعی کن اهسته بلندشی

صب ازخاب پاشدنی وزیادکارکردنی دیشب رفتم دکترگف ی فشارهس سمپاتیک وقتی ک یهوپامیشی یهومیشینی اوفشاردقی ...

ببين واسه تاييد اوني كه ميگيد بايد در حالت درازكش فشارتونو بگيرند بعد بلافاصله بشينيد و دوباره فشارتونو بگيرند حالا همچين كاري كردند؟

ن نکردم میکنم ببینم

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد دو دقيقه مجددا فشارتونو بگيريد و اگه دوس داشتيد دوتا عددشو بهم خبر بديد

ن نکردم میکنم ببینم

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد دو دقيقه مجددا فشارتونو بگيريد و اگه دوس داشتيد دوتا عددشو بهم خبر بديد

ببينيد پنج تا ده دقيقه دراز ميكشيد بعدش فشارتونو بگيريد بعد لب تخت بشينيد پاهاتونو اويزون كنيد و بعد ...

کاری ک گفتینوکردم درازک کشیده بودم۱۲بودپاشدم۱۰بنظرتون چیه ایناقرص بتاهیستین۸م داد

2824
2823
2791
2779
2792