2821
2789
عنوان

از چه سنی؟

626 بازدید | 53 پست

سلام مامانای عزیز و با تجربه 

من دخترم تازه ۹ سالش تموم شده می‌خوام مسائل مربوط به بلوغ و قاعدگی رو بهش توضیح بدم تا مثل خودم در زمان بچگی وقتی پریود شد وحشت نکنه چون مامانم بهم توضیح نداده بود ،از طرفی هم میگم نکنه زود باشه بچم از الان استرس بگیره ، به نظرتون چه سنی مناسبه؟

من ۱۰ ۱۱ سالگی فهمیدم ۱۳ سالگی پری شدم خود مدرسه توضیح داد از همون سنا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از هم حالا بگو تو کیف مدرسه نوار بهداشتی بزار  به مدیر مدرسه هم گوش زد کن چون من کلاس سوم ابتدایی شدم که خیلی ها تا کلاس ششم هم نشدن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
چقد خوب ک بفکر این موضوعی. منم همش دغدغه دارم زمانی ک بچه دار شدم این مسائل و مسائل جنسیو چجوری و کی ...

آخه خودم تجربه بدی داشتم سر این موضوع ،نمیخوام بچم استرس بگیره، دوست دارم این مرحله رو با شادی و آرامش بپذیره

واقعا مدرسه میگن بهشون؟ زمان ما نمیگفتن

اره 

من سال ۹۰ ، ۱۰ سالم میشد از همون موقع ها تو نماز خونه برامون گفتن 

غسل و همه چیو هم یاد دادن 

الانیا ک قطعا میگن 

اصن از کجا معلوم دختر شما الان نمیدونه 

متاسفانه تو اینستا خ دیدم بچه های دهه نود میگن از ۵ سالگی می‌دونستن بچه ها رو لک لکا نمیارن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از هم حالا بگو تو کیف مدرسه نوار بهداشتی بزار  به مدیر مدرسه هم گوش زد کن چون من کلاس سوم ابتدا ...

شکوه جان هیچ علائمی از بلوغ نداره فعلا ، ولی خوب نمیخوام تجربه بدی که خودم داشتم براش تکرار بشه

بنظرمنم الان وقتشه بگی. الان نگی دوستاش تو مدرسه بهش میگن بچه های الان خیلی چش و گوش بازن

دقیقا الان دوستاش گاهی مسائلی رو عنوان میکنن که براش عجیبه و میاد از من میپرسه، امان از بچه های امروزی😂

تو مدرسه مسول بهداشت براشون توضیح میده.

یادمه ی زنگ خانوم بهداشت اومد برامون گفت.

ولی کم کم  خودت بهش یاد بده.یجور بچگانه ک وحشت نکنه...براش با داستان و اینا بگو

اگه پریود شد نوار بهداشتی بچگانه دارن.روش عکس خرس و حیواناته براش بگیر .هر ماه براش کادو بگیر ترسش بریزه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چقد خوب ک بفکر این موضوعی. منم همش دغدغه دارم زمانی ک بچه دار شدم این مسائل و مسائل جنسیو چجوری و کی ...

اولی راحته مدرسه هم میگه دومی سخته 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز