2821
2789
عنوان

از چه سنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 53 پست
ولی به نظرم سن شما خیلی خوب بوده ، چون واقعا سن پایین مدیریتش سخت میشه، من خودم ۱۳ سالگی شدم و میترس ...

یادمه 14سال پیش پنجم دبستان بودم یکی از بچه‌ها کل شلوارش و مانتوش خونی شده بودسرکلاس دبیر خیلی نگران بود حتی به مادرش می‌گفت ببریدش دکتر الان نباید میشد اما الان خواهرم و همه اطرافیانم تو دبستان شدن برام جالبه چرااینقدر دهه هشتاد زود به بلوغ رسیدن

اتفاقا توی ذهنم بود از مدیر بپرسم ، دخترم علائم خاصی نداره فقط خیلی کم موی زیر بغل پرزی داره که داره ...

آفرین از مدیرشون بپرس بنظرم ۹ سالگی خیلی بچه اس من الان ۳۱ سالم زمانی که ۱۲ سالم بود فهمیدم خواهرم گفت بهم و تو مدرسه هم همون ۱۲ سالگی تو نمازخونه راجبش بهمون گفتن یادم من ۱۴ سالم بود همه همکلاسیام پریود شده بودن جز من و هی میگفتم من هنوز نشدم و دخترت از قبل بدون خیلی خوبه ولی ۹ سال زود بذار نزدیکا ۱۱ شد بهش بگو 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یادمه 14سال پیش پنجم دبستان بودم یکی از بچه‌ها کل شلوارش و مانتوش خونی شده بودسرکلاس دبیر خیلی نگران ...

وای چه بد خدایا ، الان خیلی سن بلوغ پایین اومده من از اطرافیان می‌شنوم دخترشون توی سن ۹ و ۱۰ سالگی پریود شدن، نمی‌دونم علتش تغذیه س ، اینترنت و یا گرمی هوا 

هر چی که هست باید مراقب باشیم بچه آسیب نبینه

آفرین از مدیرشون بپرس بنظرم ۹ سالگی خیلی بچه اس من الان ۳۱ سالم زمانی که ۱۲ سالم بود فهمیدم خواهرم گ ...

درسته سن بلوغ پایین اومده ولی به قول شما هنوز خیلی بچه س، میترسم عجله کنم و استرس بهش وارد بشه، چون دخترم وقتی ذهنش درگیر بشه دیگه رها نمیکنه ‌‌و همش دغدغه داره، منم یادمه ۱۰ سالم بود نوار بهداشتی خواهرمو دیدم پرسیدم چیه بهم نگفت، اگه بهم گفته بود توی ۱۳ سالگی که پریود شدم وحشت نمیکردم 

دقیقا آخه فک میکنم ذهن بچه خ درگیر میشه. خ مهمه ک چجوری بگیم بهشون    

اره واقعا من ۱۲ سالم بود از دویتا و مدرسه فهمیدم خ حالم ب هم می‌خورد احساس بدی ب پدر مادرم داشتم بعد حص میکردم انسانا خ کثیفن کاش خانواده آگاهی میدادن خودشون ی جوری ب بچه ها بهتره تا از اینترنت و دوست بفهمیم 

متاسفانه تو اینستا کلی دهه نودی ۱۲ ۱۳ ساله دیدم همه میگفتن از ۵ ۶ سالگی میدونستن😐😐😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دورت بگردم ممنونم ، چه خوبه که مامان عزیزت جبهه نمیگیره چون باعث میشه بهش تکیه کنی  می‌خوام ای ...

فدات 

آره واقعا رفتار والدین خ تاثیر میزاره رو زندگی بچه ها

بهترینارو براتون آرزو میکنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ممنون عزیزم، مرسی که اومدی  انشاالله همیشه شاد و سلامت باشید

خواهش میکنم همچنین ❤️

2790
2823
2791
2779
2792