من دخترم تازه ۹ سالش تموم شده میخوام مسائل مربوط به بلوغ و قاعدگی رو بهش توضیح بدم تا مثل خودم در زمان بچگی وقتی پریود شد وحشت نکنه چون مامانم بهم توضیح نداده بود ،از طرفی هم میگم نکنه زود باشه بچم از الان استرس بگیره ، به نظرتون چه سنی مناسبه؟
ولی به نظرم سن شما خیلی خوب بوده ، چون واقعا سن پایین مدیریتش سخت میشه، من خودم ۱۳ سالگی شدم و میترس ...
یادمه 14سال پیش پنجم دبستان بودم یکی از بچهها کل شلوارش و مانتوش خونی شده بودسرکلاس دبیر خیلی نگران بود حتی به مادرش میگفت ببریدش دکتر الان نباید میشد اما الان خواهرم و همه اطرافیانم تو دبستان شدن برام جالبه چرااینقدر دهه هشتاد زود به بلوغ رسیدن
اتفاقا توی ذهنم بود از مدیر بپرسم ، دخترم علائم خاصی نداره فقط خیلی کم موی زیر بغل پرزی داره که داره ...
آفرین از مدیرشون بپرس بنظرم ۹ سالگی خیلی بچه اس من الان ۳۱ سالم زمانی که ۱۲ سالم بود فهمیدم خواهرم گفت بهم و تو مدرسه هم همون ۱۲ سالگی تو نمازخونه راجبش بهمون گفتن یادم من ۱۴ سالم بود همه همکلاسیام پریود شده بودن جز من و هی میگفتم من هنوز نشدم و دخترت از قبل بدون خیلی خوبه ولی ۹ سال زود بذار نزدیکا ۱۱ شد بهش بگو
یادمه 14سال پیش پنجم دبستان بودم یکی از بچهها کل شلوارش و مانتوش خونی شده بودسرکلاس دبیر خیلی نگران ...
وای چه بد خدایا ، الان خیلی سن بلوغ پایین اومده من از اطرافیان میشنوم دخترشون توی سن ۹ و ۱۰ سالگی پریود شدن، نمیدونم علتش تغذیه س ، اینترنت و یا گرمی هوا
آفرین از مدیرشون بپرس بنظرم ۹ سالگی خیلی بچه اس من الان ۳۱ سالم زمانی که ۱۲ سالم بود فهمیدم خواهرم گ ...
درسته سن بلوغ پایین اومده ولی به قول شما هنوز خیلی بچه س، میترسم عجله کنم و استرس بهش وارد بشه، چون دخترم وقتی ذهنش درگیر بشه دیگه رها نمیکنه و همش دغدغه داره، منم یادمه ۱۰ سالم بود نوار بهداشتی خواهرمو دیدم پرسیدم چیه بهم نگفت، اگه بهم گفته بود توی ۱۳ سالگی که پریود شدم وحشت نمیکردم
اره واقعا من ۱۲ سالم بود از دویتا و مدرسه فهمیدم خ حالم ب هم میخورد احساس بدی ب پدر مادرم داشتم بعد حص میکردم انسانا خ کثیفن کاش خانواده آگاهی میدادن خودشون ی جوری ب بچه ها بهتره تا از اینترنت و دوست بفهمیم
متاسفانه تو اینستا کلی دهه نودی ۱۲ ۱۳ ساله دیدم همه میگفتن از ۵ ۶ سالگی میدونستن😐😐😐