2821
2789
عنوان

از چه سنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 53 پست
کار دست همینه خدایی مامان منم گارد نمی‌گرفت  ب هر حال ترسه ی کوچولو هست چون اصلا انتظارش و ...

دورت بگردم ممنونم ، چه خوبه که مامان عزیزت جبهه نمیگیره چون باعث میشه بهش تکیه کنی 

می‌خوام این دوران براش خاطره انگیز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مدرسه میگن بهشون؟ زمان ما نمیگفتن

تو مدرسه دخترم مدير مى گفت از امسال كم كم ميگيم بهشون

١٠سالشه دخترم و پنجمه

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
مامانم از ۹ سالگی بهم گف دیگ ۱۱ پریود شدم اصلا نترسیدم  یکم رنگم پریده بود تا مامانم پرسید چت ...

عزیزم 😂، چه بامزه تعریف کردی 

آفرین مشخصه خیلی شجاع و عاقل هستی👍

فک کنم اولین علائم بلوغ رویش موهای بدن و زیر بغل ببین اگ رویش کرده بهش بگو هرچند بنظرمن ۹ سال کم من خودم ۱۴ سالگی پریود شدم بستگی به ژنتون داره ببین خودت چندسالگی پریود شدی بعدم مدارس میگن از مدرسه بپرس تو چه مقطعی بهشون میگن

ببین مثلن خواهر زاده منم کلن درشت بود .ده سالش شد پریود شد. خواهرم گفت دیدم علایم داره.سینه هاش یکم ...

ای جااااااانم ، دختر من روحیه خیلی حساسی داره ، دوست ندارم وقتی پریود شد فکر کنه با دوستاش تفاوت داره ، علایم ندارن ولی جشن تولدش دیدم دوستاش سینه دارن، منم کم کم بهش توضیح میدم 

برا من ک کسی توضیح نداد نوار بهداشتی رو که تو  کمد دیدم از همون دبستان بعدشم کلاس هفتم یه کتاب ...

توی سن خوبی شدی به نظرم ، من خودمم ۱۳ سالگی شدم 

ولی چون سن بلوغ پایین اومده نمیخوام دخترم بترسه، خیلی حساسه

تو مدرسه دخترم مدير مى گفت از امسال كم كم ميگيم بهشون ١٠سالشه دخترم و پنجمه

چه خوب ، بچه ها از مدرسه بشنون خیلی خوبه ،چون می‌دونن که با دوستاشون تفاوت ندارن و برای همه هست این موضوع 

فک کنم اولین علائم بلوغ رویش موهای بدن و زیر بغل ببین اگ رویش کرده بهش بگو هرچند بنظرمن ۹ سال کم من ...

اتفاقا توی ذهنم بود از مدیر بپرسم ، دخترم علائم خاصی نداره فقط خیلی کم موی زیر بغل پرزی داره که داره پر رنگ میشه ولی خیلی نازک هستن ،سینه هم برجسته نشده هنوز 

من خودم ۱۳ سالگی شدم و عمه هاش ۱۵ سالگی

اول دبیرستان بودم یعنی15سالغ که شدم 12سالم بود دبیرمون در موردش سرکلاس صحبت کرد

ولی به نظرم سن شما خیلی خوب بوده ، چون واقعا سن پایین مدیریتش سخت میشه، من خودم ۱۳ سالگی شدم و میترسیدم کسی از دوستام بفهمه، غافل از اینکه اونا هم پریود میشن، فکر میکردم من با همه فرق دارم

2790
2823
2791
2779
2792