2821
2789
عنوان

از چه سنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 53 پست
اره  من سال ۹۰ ، ۱۰ سالم میشد از همون موقع ها تو نماز خونه برامون گفتن  غسل و همه چیو هم ...

چقدر خوب ، میدونی خوب من از روحیاتش شناخت کامل دارم و طوری بارش آوردم که همه حرفاشو به خودم بزنه دعوا و سرزنشش نمیکنم و با اشتیاق پای حرفاش می‌شینم می‌دونم که نمیدونه این مسائل رو ، دلم نمیخواد مثل خودم موقع اولین پریود وحشت زده کل عالم و آدم رو خبر کنه 🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکوه جان هیچ علائمی از بلوغ نداره فعلا ، ولی خوب نمیخوام تجربه بدی که خودم داشتم براش تکرار بشه

خب درسته منم همین جور بودم مادرم اولین پریودش ۱۳ سالگی بوده اصلا به من توجه ای نداشت کلاسم امور تربیتی یه چیزی گفته بود من جدی نگرفته بودم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

حتما بگو.اصلا موضوع مهمی نیس انقد مادرا میترسن و استرس دارن برا مطرح کردنش

من دخترم ۶سالش بود موقع نوار بهدشتی عوض کردن دید و پرسید و منم گفتم.تموم شد رفت. ۷ ۶سال بعدش پریود شد و با اینکه تمام و کمال میدونست و پریود تو خونه ما اصلا تابو محسوب نمیشه بازم انقد استرس گرفته بود و گریه کرد که حد نداره.فکر کن بچه ندونه و پریود شه

چقدر خوب ، میدونی خوب من از روحیاتش شناخت کامل دارم و طوری بارش آوردم که همه حرفاشو به خودم بزنه دعو ...

کار دست همینه خدایی مامان منم گارد نمی‌گرفت 

ب هر حال ترسه ی کوچولو هست چون اصلا انتظارش و آدم نداره منم اولین بار شدم تعجب کردم با اینکه میدونستم چ خبره 

خدا نگه داره برات

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو مدرسه مسول بهداشت براشون توضیح میده. یادمه ی زنگ خانوم بهداشت اومد برامون گفت. ولی کم کم   ...

الان کلاس سومه، گاهی اوقات گفت میبرنمون نمازخونه کلاس احکام داریم ،گفتم چیا میگن گفت در مورد وضو و نماز ، ینی از کلاس چهارم فکر کنم دیگه کامل توضیح بدن

فعلا شکر خدا علائم بلوغ نداره ولی چند روز پیش تولدش دوستاش خونمون بودن سینه داشتن من تعجب کردم

خب درسته منم همین جور بودم مادرم اولین پریودش ۱۳ سالگی بوده اصلا به من توجه ای نداشت کلاسم امور تربی ...

وای چه استرسی وارد میشه به روح و روان بچه، بخدا یاد خودم افتادم

ببین مثلن خواهر زاده منم کلن درشت بود .ده سالش شد پریود شد.

خواهرم گفت دیدم علایم داره.سینه هاش یکم بزرگ شده یروز براش با داستان و اینا گفتم..... دو هفته بعدش پریود شده.ولی خداروشکر زیاد نترسیده.یکم ترسیده بود.

دیگه از موقع هر ماه پریود میشد براش کادو میگرفت و....

دیگه کم کم ترسش ریخت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حتما بگو.اصلا موضوع مهمی نیس انقد مادرا میترسن و استرس دارن برا مطرح کردنش من دخترم ۶سالش بود موقع ...

الهی عزیزم ، خیلی سخته واسه بچه ای که ندونه، منم نمی‌دونستم وقتی پریود شدم کل عالم و آدم رو خبر کردم چون مامانم هیچی بهم نگفته بود ،الان بهش میگم مامان چرا بهم نگفته بودی میگه اشتباه کردم مامان جان😕

2790
2823
2791
2779
2792