2777
2789
عنوان

تریاک

380 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها ؛همسرم تریاک میشه همه چیش خوبه فقط تریاک میکشه دوس ندارم😭بهش میگم عوارض داره؛هردفعه قرار بود ترک کنه میکه فعلا موقع کاره نمیشه چیکار کنم؟😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا خودش نخواد ترک نمیکنه

خسته شدم اینقد گفتم بخدا😞حتی بهش میگم مثلا قبلا فقط تفریحی مثلا ماهی یکبار با دوستات میری عیب نداره اخه از مجردیش اینجور بوده الان که خودمون خونه داریم؛و زندگی داره خودش شده هرروز 😭

تا خودش نخواد ترک نمیکنه 

ولی اگرررر قبول کرد باهاش صحبت کن بفرستش انجمن های  NA 

مصرف هم بکنه بره بشینه هم نوع های خودشو ببینه ک چطور ترک کردن براش خوبه شاید براه بیاد 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
متاسفانه با اعتیاد نمیشه کنار اومد

خسته ام بخدا دخترم خیلی گناه داره خیلی وابسته منه😭میدونم ازم میگیرش از طرفی هم از بابام میترسم از طلاق میترسم دلشو ندارم😔

خسته ام بخدا دخترم خیلی گناه داره خیلی وابسته منه😭میدونم ازم میگیرش از طرفی هم از بابام میترسم از ط ...

یهویی اعتیاد پیدا کرد؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خسته شدم اینقد گفتم بخدا😞حتی بهش میگم مثلا قبلا فقط تفریحی مثلا ماهی یکبار با دوستات میری عیب نداره ...

خوب اگه جلوشو نگیری میشه چند دفعه در روز به نظرم اگه شوهرتو وزندگیتو دوست داری هر طور شده الان ترکش بده وگرنه سخت میشه در اینده

ولی به نظرم با قهر و دعوا سعی کن ترکش بدی وگرنه وضعیت اعتیادش بدتر میشه

هرچیزیو بگی امتحان کردم 🥲الان هم بهش میگم بزار برم چندروز به هیچکی نمیگم فقط چندروز بمونم توام ترک کن😞اخه قبلا ی مدت تابستون کلا هوا گرم بود میزاشتش کنار خودش تو خونه؛ الان دیگه اونجور هم نیس 😭😭

خسته شدم اینقد گفتم بخدا😞حتی بهش میگم مثلا قبلا فقط تفریحی مثلا ماهی یکبار با دوستات میری عیب نداره ...

وقتی گفتی عیب نداره . پس حقته با ادم معتاد سر کنی‌ . خودت هلش دادی به سمت اعتیاد

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.