2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تعریف کنی؟؟

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
تو حاملگیم رفت با دوس دختر دوران مجردیش الانم ازش پیام دیدم همشم‌از سرکار جیم میزنه میره

بنظزم مدرک جمع کن

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
میدونم بیرون میرن پیام میدن دیگه در همه حد

میتونی بپا بزاری براش یا به یکی پول بدی بره سروقت شوهرتت همچین بزنش به اسم شوهر اون خانم بعد تعدیدش کنه که میاد به شما میگه اگه دست لز کثاف*تکاریش برندارع.ابروشو همه جا میبره اینم همچین ادم میشه که نگم

میتونی بپا بزاری براش یا به یکی پول بدی بره سروقت شوهرتت همچین بزنش به اسم شوهر اون خانم بعد تعدیدش ...

فیکم هندیه

...

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه...

میدونم بیرون میرن پیام میدن دیگه در همه حد

قبل اینکه کاری کنی فکر کن ببین بعد که قبول کرد میتونی کاری کنی یا نه

اگر بچه داری سرایط جدایی نداری دلبسته ای و ...

هیچ کاری نکن 

چون اینجوری حداقل خفت رو بجون نمیخری

اگر میخوای بری برای همیشه علنی کن خیانتش رو

خدا خودش نشونش میده