2777
2789
 از پیام هاش عکس بگیر برنامه ضبط تماس تو گوشی شوهرت نصب کن بعد فعالش کن و بعد پنهانش کن اون با ...

خیلی زود رفتم‌بهش همه چیو گفتم اونم‌رمز گوشیش عوض کرد کاش صبر میکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمار شوهر رو دراوردن راحته، منم تاپیک خیانت زدم برا من دوستیه دسترسی بهش ندارم که مدرک جمع کنم…همینجا به یه خانوم کمک کردم مچ شوهرشو گرفت نصف خونه رو بنامش زد… خودتو بزن به کیجی و فراموشی ، فکر کنه دیگه برات مهم نیست و پیگیر خیانتش نیستی، بعد آروم آروم مدرک جمع کن ازش

از پیام هاش عکس بگیر برنامه ضبط تماس تو گوشی شوهرت نصب کن بعد فعالش کن و بعد پنهانش کن اون با ...

پیاماشو تو برنامه مخفی کن ماشین حساب ریخته هیچی نمیبینم دیگه

میخام‌زنذگی کنم اما دارم نابود میشم نمیتونم بببنم با کسی باشه

میفهمم چقد حالت بده ولی تا زمانی ک مث موش و گربه باشید باهم اون هی ازت پنهان میکنه همه چیو

سعی کن یمدت خودتو بیخیال نشون بدی و جوری وانمود کن ک باورت شده خیانت نمیکنه و همه چی رو به راهه

بعد ک دست از پنهون کردن برداشت راحت میتونی اطلاعات جمع کنی از دختره

بعدش سعی کن دختررو یواشکی بترسونیش تا ادب شه اگ بتونی اینکارو کنی دیگ گورشو گم میکنه میره

مرد جماعت هیچوقت آدم نمیشه تا زمانی ک شرایط خیانتو داره راحت ادامه میده امیدی ب آدم شدن شوهرت نداشته باش فقط باید دختررو دور کنی از زندگیت

این از هیچی نمیترسه  کافر هم هست

من بپا گذاشتم براش رفتم سروقتشون تو خونه ی طرف شوهرم فرار کرد ولی زنگ زدم مامان باباش همونجا هرچی از دهنم درامد بارشون کردم چون هی گفته بودم پسرتون داره شلوغ میکنه هی بهم تهمت زدن کتکم زدن.ولی از حقم کوتاه نیومدم خودم ثابت کردم تا کلانتریم رفتیم تو خیابون همچین هوار زدم ابروشو بردم که  از اون محله رفت همسرمم از خونه انداختم بیرون نزدیک یه سال صبر کردم مشاوره رفتم کلی دوست و اشنا پیدا کردم همه جا دهن شوهرمو صاف کردم امد کلی التماس و تعهد برگشتم .البته من یه خوبی که داشتم همه ی سرمایمون طلا بود که دست من بود وندادم و نخواهم داد.یکم فکر کن با ارامش دنبال راه حل باش

پیاماشو تو برنامه مخفی کن ماشین حساب ریخته هیچی نمیبینم دیگه

یه برنامه هست اونو نصب کن روی گوشی خودت بعد یه نسخه هم روی گوشی شوهر ، علامتی هم نداره که اون بفهمه، همه پیام هاش و واتساپ و تلگرام میاد برای تو هم .. امش ولد بود فکر کنم ، برنامه برای کنترل گوشب بچه هاست 

گفتم ب دروغ قسم میخوره ک نیستم اما من خودم همه چیو میدونم

من جای شما باشم چون خودم دوتا بچه دارم

میفهممت بچه دارب

من باشم نشون میدم تنفرم رو از خیانت میگم که راضی نیستم

و دیگه چکش نمیکنم رهاش میکنم و به زمدگیم باهاش ادامه میدم هی هم مطرح نمیکنم که اعصاب دخترم خرد شع بخاطر بچه هامم هرچیزی تحمل میکنم

چون اونا برام مهمترن از خودم

من جای شما باشم چون خودم دوتا بچه دارم میفهممت بچه دارب من باشم نشون میدم تنفرم رو از خیانت ...

بهش همش میگم ک خیانت کردن خط قرمزمه اونم همش انکار میکنه.برام‌سخته خودمو بزنم ب بیخیالی اما دیگه انگار چاره ای نیست باید صبر کنم تا مدرک جمع کنم

من بپا گذاشتم براش رفتم سروقتشون تو خونه ی طرف شوهرم فرار کرد ولی زنگ زدم مامان باباش همونجا هرچی از ...

الان شما ارامش داستی و داری؟

ایشون بچه داره 

و شاید مثل شما نتونه داد و هوار کنه و ابرو بری

همه که نمیتونن

بعد الان پشیمونی شوهر شما از درون هست؟یا فقط از ترس شما و مهریه و اینا

الان عاشقانه هستید باهم؟یا از روی اجبار

بهش همش میگم ک خیانت کردن خط قرمزمه اونم همش انکار میکنه.برام‌سخته خودمو بزنم ب بیخیالی اما دیگه انگ ...

مدرکم جمع کنی وقتی نخوای بری از زندگیش فایده ای نداره به سلامت بچه ت فکر کن عزیزم ولش کن بذار فکر کنه زرنگه

خدا نشونش میده دیر یا زود