2777
2789
ازش بخاه گوشیشو باز کنه تو یه خونه حق نداره گوشیش رمز عوض  کنه زن شوهر باید رمز همو داشته باشن& ...

میکه دیگع گوشی دستت نمیدم چون تاحالا چند بار بخاطری ک من رمزو داشتم ب فنا رفت و من فهمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری پیدا کنم‌رمز کوشیشو عوض کرده چکر کنم

من می‌تونم کاری کنم همه چی گوشی‌شو ببینی!

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
قبل اینکه کاری کنی فکر کن ببین بعد که قبول کرد میتونی کاری کنی یا نه اگر بچه داری سرایط جدایی نداری ...

اره من بچه دارم و شرایط جدایی هم ندارم اما بااین کارا هم دارم نابود میشم‌روانی شدم خودم

میتونی بپا بزاری براش یا به یکی پول بدی بره سروقت شوهرتت همچین بزنش به اسم شوهر اون خانم بعد تعدیدش ...

اگه شوهرم بفهمه زندم نمیزاره چون دست بزن هم داره بیشعور

خدابه دلت آرامش بده عزیزدلم❤️

جدی باهاش صحبت کن و خط قرمزاتو بگو

وحتما مشاوره برین و پای اون دختر و از زندگیت ببر

اگه دیدی نه پشیمونه نه درست بشو یه فکر اساسی کن گلم

ان شاءالله خدا همه ی مردا رو هدایت کنه

🔹️حدیث روز✨️

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️☀️

تویی تنها امیدم یا رب❤
اره من بچه دارم و شرایط جدایی هم ندارم اما بااین کارا هم دارم نابود میشم‌روانی شدم خودم

خب الان برو بهش بگو

رک بهت بگه اره دارم خیانت میکنم تو ام هیچ غلطی نمیتونی بکنی

خب مشکلت حله؟دیگه نابود نمیشی؟

شوهرت قبلا هم خیانت کرده

بازم میکنه بارها و بارها

الان بهت تعهدم بده بازم میکنه

چون اینجوریه دیگه حالا تنوع طلبه یا بی اخلاقه

به نظرم به جای اینکه نابود کنی خودت و بچه رو

شما که نابود شدی شاید پدر خوبی برای دخترش باشه

به  خدا واگزارش کن

الله خیرالماکرین

خدا جوابش میده تو صبر کن یه صبر با ارزس بحاطر دخترت

دیگه هیچی نگو

فقط بهش بگو من راضی نیستم 

اول تکلیفتو با خودت روشن کن

میخای ازش جدا شی یا میتونی ادامه بدی باهاش؟

اگ میخای جدا شی دهن جفتشونو سرویس کن بعد جدا شو طوری ک آبرو واسشون نمونه هیچجا

ولی اگه میخای باهاش ادامه بدی خودتو کوچیک نکن و سعی کن نادیده بگیری

اول تکلیفتو با خودت روشن کن میخای ازش جدا شی یا میتونی ادامه بدی باهاش؟ اگ میخای جدا شی دهن جفتشون ...

میخام‌زنذگی کنم اما دارم نابود میشم نمیتونم بببنم با کسی باشه

بهم‌بگو چجوری

از پیام هاش عکس بگیر برنامه ضبط تماس تو گوشی شوهرت نصب کن بعد فعالش کن و بعد پنهانش کن اون با هر کی حرف بزنه تو اون ضبط تماس ذخیزه میشه

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
خب الان برو بهش بگو رک بهت بگه اره دارم خیانت میکنم تو ام هیچ غلطی نمیتونی بکنی خب مشکلت حله؟دیگه ...

گفتم ب دروغ قسم میخوره ک نیستم اما من خودم همه چیو میدونم