2777
2789

عزیزم تو ایتا یه کانال تجربه همسرداری هست کانال خوبیه تجربه هارو میزارن باید یه هزینه ای هم بدی تو دوره اش ثبت نام کنی من خودم هنوز تو دوره ثبت نام نکردم ولی تجربه هارو میخونم خیلیا تونستن آرامش به زندگیشون برگردونن حتی بعد خیانت پس چیز محالی نیس منم درد پنهونکاری کشیدم ولی خب دیگه باهاش نشستم حرف زدم اونم گفت چیزی که فکر میکنی نبوده و اینحرفا ولی خب اگرم حتی بوده باشه هم واسه منی که زندگیمو و شوهرمو دوست دارم سخته دل کندن پس باید سبک زندگیو عوض کرد و توکل بخدا کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من می‌تونم کاری کنم همه چی گوشی‌شو ببینی!

تروخدا بگو

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
از پیام هاش عکس بگیر برنامه ضبط تماس تو گوشی شوهرت نصب کن بعد فعالش کن و بعد پنهانش کن اون با ...

عکس از برنامه برام میفرستی تروخدا

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
تروخدا بگو

چی رو ؟ دیدن گوشی اون طرفو ؟ مثلا چی‌شو بگم؟ روشش رو؟ 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
مرسی گلم امیدبخدا.ولی میدونی چیه این مردا بفهمن ضعیفی ارومی هرکاری دوست دارن میکنن.من چون پدرم خیلی ...

ازه کلا مردها یکم باید بترسن از زن هاشون

نباید فکر کنن اگه خیانت بشه اوکی هست دیگه

ولی به نظرم اون مال قبل خیامته

دیگه وقتی کار خودش کرده یه مرد ادم شرایط طلاقم نداره دیگه الکی برو بیا نکنی بهتره

چون هیچ فرقی نداره دیگه ابی که ریخته شده

خودش باید بفهمه که اشتباهه راهش 

هرچیم بگی بری بیای دادگاه فایده نداره

ازه کلا مردها یکم باید بترسن از زن هاشون نباید فکر کنن اگه خیانت بشه اوکی هست دیگه ولی به نظرم اون ...

خدایی زندگیا خیلی سخت شده همه ادما ظالم شدن .نمیدونم بکجا قراره برسیم.من خیلی کم میام اینجا ولی همین کمش چندتا موضوع خیانت میبینم.واقعا متاسفم برای ایندمون

چی رو ؟ دیدن گوشی اون طرفو ؟ مثلا چی‌شو بگم؟ روشش رو؟ 

اره بعد اینکه چه برنامه ایه ممنون میشم 

عکس از برنامه برام میفرستی تروخدا

تو بازار سرچ کن ضبط تماس

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
میشه عکسش را بفرستی. چون اکثرا پنهان نمیشه و موقع ضبط علامتش بالای صفحه نمایش میده.

اخه دقیق نمیدونم کدوم بود چون شوهرم کرده بود تمام صدا های من که با خودش حرف زده بود از گوشی خودش بالا اوردع 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️