2777
2789

با مدرک برو به خانوادش بگووو اشتباه کردی زود خودت لو دادی حالا هم یا بپا براش بزار که زود به نتیجه برسی یا بیخیال شو و کم کم مدرک جمع کن خدا به دلت صبر و تحمل بده 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مدرک برو به خانوادش بگووو اشتباه کردی زود خودت لو دادی حالا هم یا بپا براش بزار که زود به نتیجه ب ...

باید صبر کنم تا ب نتیجع برسم چون ن برادر دارم ن پدر ، خیلی تنهام

مدرکم جمع کنی وقتی نخوای بری از زندگیش فایده ای نداره به سلامت بچه ت فکر کن عزیزم ولش کن بذار فکر کن ...

اون بچه یه مادر شاد میخواد چرا فکر مکنید موندن تو زندگی سمی به هر قینتی برای اون بچه مناسبه؟من خودم خیانت دیدم و جدا نشدم دلی میگم بچه هم ارامش میخاد میددنم طلاق هم اسیب زننده هست براش ولی باور کن موندن تواون زندگی هم خیلی حال روحی خوبی برای اون بچه رقم نمیزنه و این که این خانم خودشم ادمه باید خودشم در نظر بگیره

الان شما ارامش داستی و داری؟ ایشون بچه داره  و شاید مثل شما نتونه داد و هوار کنه و ابرو بری ...

منم یه دختر دارم اولین قدمم فقط فکر آینده اون بود.خیلی غصه میخورم گاهی ولی همسرم خیلی پشیمونه از رفتاراش میفهمم کارای برام میکنه که تو ده سال زندگی نکردع بود.مهرمم همون موقع گفتم میبخشم ولی بچه پیش من باشه هرموقع دوست داشتی ببرش بازبیار پیش خودم ولی گفت دردم اینا نیست دردم ظلمی که درحقتون کردم بچه رو نمیدم چون حق جفتمونه ما باهم به دنیاش اوردیدمهریتم حقته جدام نشیم بخوایش بهت میدم درحد توانام .ماشینشم فروخت خونه اجاره کرد چون خونه ایی که ده سال توش زندگی کرده بودیم مال خودم بود الان امدیم بیرون .دوماه بعداز عید اشتی کردیم قبل عید زنگ زد قهرباش ولی بیا بریم خرید عیدتونو بکنیم بعد قهر کن دیدم داره تلاش میکنه فرصت دادم بهش.

باید صبر کنم تا ب نتیجع برسم چون ن برادر دارم ن پدر ، خیلی تنهام

اخی عزیزم پس سعی کن‌روی پاهای خودت وایسی از این شوهر در نمیاد  که اگه شاید روزی خاسی جدا بشی حداقل مسال مالی نداشته باشی و سعی کن تو زندگیش برا خودت طلا بخری  برای روز مبادات 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
گفتم ب دروغ قسم میخوره ک نیستم اما من خودم همه چیو میدونم

یکی از دوستان نی نی سایت

چنین مشکلی داشت یکی وارد زندگیش شد

با خوندن زیارت القمه از زندگیش دور شد

و همسرش باهاش بهتر شد 

منم یه دختر دارم اولین قدمم فقط فکر آینده اون بود.خیلی غصه میخورم گاهی ولی همسرم خیلی پشیمونه از رفت ...

ای جانم الهی عشقتون لحظه به لحظه پر  رنگتر بشه

الهی استارتر هم زندگیش روبراه بشه

خوشحال شدم از ارانشت عزیزم

هرچی محبتش کنم هار تر میشه دلم میخاد بمیره

بخدا صبر حلاله مشگلاته ما همش با عجله خرابش میکنیم.بزار زمان بگذره بهترفکر کن.ولی من اون لحضه که ازاون خونه امد بیرون دیدتم همچین اروم شدم همچین نفس راحتی کشیدم که تونستم ثابت کنم حرفمو.ولی سختیای خودشو. داره بعدبرگشتم به خونم خیلی برام سخت گذشت ولی تونستم یه شغل پیدا کردم که یکم درامد داشته باشم بعدشم صبحا تو سرما میرفتم پارک پیاده روی خیلی اروم میشدم 

ای جانم الهی عشقتون لحظه به لحظه پر  رنگتر بشه الهی استارتر هم زندگیش روبراه بشه خوشحال شدم ا ...

مرسی گلم امیدبخدا.ولی میدونی چیه این مردا بفهمن ضعیفی ارومی هرکاری دوست دارن میکنن.من چون پدرم خیلی تعصبی همش میگه با لباس سفید رفتی با کفن برگرد شوهرم سواستفاده میکرد.بپا گذاشت براشوهرم بابام دم خونه ی زنه فهمید بعدش همچین دادو هوارکرد سرم که ابرمو بردی چون بابام سرشناسه همه فهمیدن قضیه چیه.گفت ببین بکجا رسیدی که پات رسید کلانتری .گفتم بابا دیگه تموم شد سکوت پنج سال هی صبر کردم بخاطرشما اگه الانم اذیت شدید برید من تنها دیگه ازپس خودم برمیام.دیگه دید نه جدیم گفت باشه پشتتم تا ابد هرچی بخوای همونه.وقتی شوهرمم فهمید بابام جبهش عوض شد حالش خراب شد چون فکر میکرد کوتاه میام بابام برمیگردونه همینجوری ولی دید نه دیگه این خبرا نیست نشست سرجاش