2777
2789

مثلا برای دخترم لباس میخرم میگه میخواین لباس فروشی بزنین؟ برای خودم مانتو میخرم میگه با مانتو فروشی قرارداد داری؟ بادوستام میرم‌ استخر میگه چرا مجردی میری بیرون،اینطوری شوهرتم میره زندگیتون ازهم میپاشه، حالا درکل من چه خونه باشم چه بیرون شوهرم هررررررشب بادوستاش بعدکارش میره کافه قلیون میکشه،درصورتیکه من شاید سالی یه بار دوستام برم بیرون چون درمل شوهرم بددل ، یا اونا میان خونخ ی ما یامن میرم‌خونشون فقط درهمین حد ایندفعه اواین بار بودرفتیم استخر. دیگه کلافه شدم الان چند روز که اصلا نمیرم خونشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش اطلاعات نده نذار بفهمه کجا رفتی چی خریدی برای چیزایی هم که میببنه و گیر میده اهمیت نده به حرفش بذار بگه تا خسته شه

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

چندشب پیشم جلوی داماد جاریم به منو شوهرم گفت شما اصلا اهل قناعت نیستین منم گفتم مگه چکارکردیم گفت همش بیرونین!منم گفتم مافقط جمعه هامیریم بیرون بعد گفت بقیه ذوزا غذا میگیرین میارین خونتون منم گفتم نه  اینطوری نیست، تقصیر شوهرمه هرچی میخره زرت اول میبره خونه ی اونا بهشون تعارف میکنه اوناهم بعدش علیه خودمون سو استفاده میکنن

چندشب پیشم جلوی داماد جاریم به منو شوهرم گفت شما اصلا اهل قناعت نیستین منم گفتم مگه چکارکردیم گفت هم ...

خونه هاتون کنارهمدیگه اس؟؟

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
اونا منتظر ری اکشن تو هستن  یه گوشت در باشه یکی دروازه

عصبی شدم دیگه، قبلا رابطم بذ پدرشوهرم خیلی خوب بود دوستش داشتم اما الان حس میکنم داره تو کارام دخالت میکنه

بهش اطلاعات نده نذار بفهمه کجا رفتی چی خریدی برای چیزایی هم که میببنه و گیر میده اهمیت نده به حرفش ب ...

من نمیگم عزیزم اما میفهمن چون تو یه ساختمونیم، وقتی برای استخر گفت با دوستات نرو بیرون میشینن زیرپای شوهرت منم کفتم دوستام‌همه شوهروبچه دارن، بعدم تا شوهرم اجازه نده من نمیرم فکرکنم بااین رفتارش دیگه شوهرم نزاره برم باهاشون استخر 

هرشب شوهرت میره بیرون؟بنظرم پدر شوهرت یه نوع هشدار داره میده  وقتی میگه اینجوری حتما یه چی هست ...

اره شوهرم هرشب بعد اینکه مغازشو تعطیل میکنه میره بیرون بادوستاش، منم خیلی ب شوهرم میگم نرو ب حرفم نمیکنه مبگه تو خونه ک‌نمیشه قلیون بکشم بابام ببینه چرت وپرت میگه حوصله ندارم