2777
2789
عنوان

خاله ام خیلی رو مخه خیلی

250 بازدید | 8 پست

راستش ی خاله دارم ک اختلاف سنی زیادی نداریم من خیلی دوسش دارم چون وقتی پدر مادرم جدا شدن هردو ازدواج کردن من خونه پدربزرگم بودم همین خالم مجرد بود خیلی بمن می‌رسید و بهم محبت میکرد اما ازدواج کرد بعدش خیلی عوض شد خیلی بد شد،  یه دختر چهارساله داره ک خیلی بی ادبه همه رو کتک میزنه، دیشب خونه مادرم دعوت بود دوتا خاله دیگه هم دارم اونجا بودن و خواهر ناتنیم ک ی بچه یک ساله داره، خلاصه بعدظهرش باهم رفتیم بیرون من واسه دخترش ی ساندويچ کلی خوراکی خریدم، دخترش همش پسر منو میزد، بعد ک برگشتیم خونه شوهرش گفت برا نیکا ساندويچ خریدی بعد گفت آره اما نگفت فلانی خریده 😑 جالا این بماند همش ب خواهرم میگفت دخترت عقب موندس دختر من یک سالش بود کامل حرف می‌زد درحالی‌که اصلا بچه یک ساله فقط کلمات تیکه تیکه نامفهوم میگه، پسرش طفلی دو سالشه بخاطر ی مشکل بدنی هنوز نمیتونه راه بره و حرف بزنه بعد فقط میخواد بچه هدی ديگران رو عقب مونده جلوه بده🤐 خواهرم انقد ناراحت میشد از حرفاش حالا خواهر زادم انقد باهوشه کلی بازی جالب میکنه راه میره همین دیروز تولدش بود

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

رودربایستی نکن و  بگو :چطور دلت میاد اینحور بگی مادربچه دلش میشکنه

بچه ها متفاوتن ،این بچه هم طبیعیه 

بعضیا سه سالگی حرف میزنن خو

یکبار که تنها شدین بگو خاله مجرد بودی خیلی خاطرات خوبی از مهربونیات دارم ،بعدازدواج یکم تغییر کردی شاید هورمونات موقع بارداری بهم ریخت...   خلاصه به همین بهونه حرفو ادامه بده و مثال بزن اون روز اینطور گفتی و اینا ...

شاید بخودش بیاد

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲بار جوابشو بدی دلت خنک میشه +کم‌کردن رفت و آمد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

۲بار جوابشو بدی دلت خنک میشه +کم‌کردن رفت و آمد

دیگه خیلی ازش کینه ب دل گرفتیم هروقت میاد با حرفاش اعصابمونو خورد میکنه و میره متاسفانه خونش رو آورده اینجا خواهرم انقد حرص خورد دیشب من خیلی خواهرمو بچشو دوس دارن چون بیشتر با اون رفت و آمد دارم شوهر مادرم بد اخلاقه زیاد خونش نمیرم، خیلی بدم اومد عین عقده ایا این حرفارو زد مگه بچه یکساله حرف میزنه؟ تازه دخترش هی پسرمو میزد

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

دیگه خیلی ازش کینه ب دل گرفتیم هروقت میاد با حرفاش اعصابمونو خورد میکنه و میره متاسفانه خونش رو آورد ...

دیگه باید حداقل به دخترش بگی جلوی خود خاله ت.بگی نزن گناه داره زشته.حالا شمارو نمیدونم ولی من بعد ۳بار ۴بار جواب ندادن بعد جواب طرف مقابل میدم حتی قطع رابطه میکنم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

دیگه خیلی ازش کینه ب دل گرفتیم هروقت میاد با حرفاش اعصابمونو خورد میکنه و میره متاسفانه خونش رو آورد ...

کی گفته قهر بده ما خودمون یه فامیل داریم هر وقت میومد خونه مون کلی چرت وپرت بار ما میکرد الان باهاش قهرم که این قهر کارخودم بود خیلی آرامش دارم

وقتی  کمتر رفت و آمد داشته باشید کمتر همدیگرو می‌بینید واونم کمتر میتونه حرف بزنه.وقتی زیاد رفت و آمد کنید حرفهاش هم بیشتره

خونه شم آورده باشه نزدیک شما وقتی شما نرید خونه شون یا بهش زنگ نزنی.خودشم هرچقدر رو داشته باشه دیگه زیاد نمیاد راحت میشین باور کن