2777
2789
عنوان

خوش به حال پسرا چون ... 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه دخترا خودشون مخ میزنن

مخ زدن هم راحت نیس. اون طرفم باید خودش یه حرکتی بزنه. وگرن دختر همش تلاش کنه فقط ب درد نمیخوره 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
😂😂😂من اگر پسر بودم حتی در صورت ازدواج هم به گند بازیام ادامه میدادم

دقیقا منم یعنی بی آبرویی به بار میاوردم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اینو موافقم بات😂😂😂👍👍

😂😂والا راحتن😐تو فکرشو بکن حتی بعد از رابطه هم فقط با دستمال یکمشو پاک میکنن بعد ما کثافت کاریمون تا کمر میرسه 😂😂😂😂😂

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
تازه فک کن حستو به طرف بگی، اگ بهم برسین و ازدواج کنینم تا چیزی بشه بنظرم سرکوفت میزنن

اره. تازه فک کن از نظر شرایط خونواده و زندگی هم مشکلاتی داشته باشی. بعد فک کنه اره وضعش اینجور بود و میخاس خودشو بمن بندازه. این خیلی فرق داره تا اینکه اون طرف خودش بیاد و بگه هر جور باشی میخامت بخاطر خودت 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بخدا همه این شرایطو دارن. چه پسر چه دختر

پسر اگ ن بشنوه احساس خورد شدن بهش دست نمیده چون تو فرهنگ مزخرف ما درخواست پسر عادیه . انقد میره پیشنهاد میده تا یکی بگیره لازم نیس هی منتظر باشه

😂😂والا راحتن😐تو فکرشو بکن حتی بعد از رابطه هم فقط با دستمال یکمشو پاک میکنن بعد ما کثافت کاریمون ...

😅😅

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
خوش به حالشون پریود نمیشن

حالا انقدددد ناله میکنن از سربازی میگن دخترا خوش ب حالشونه سربازی ندارن. والاااا من حاضر بودم برم سربازی ولی مشکلات دختر بودنو نداشته باشم 🤦

اره. تازه فک کن از نظر شرایط خونواده و زندگی هم مشکلاتی داشته باشی. بعد فک کنه اره وضعش اینجور بود و ...

کلا دختر بودن سخته

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
من پسر بودم تا حالا۲۵۶۸۹۳۷بار عاشق میشدم

منم مث حبیب میشدم 🤦😂