2777
2789
عنوان

خوش به حال پسرا چون ... 😕

589 بازدید | 44 پست

چون اگه عاشق بشن میتونن برن راحت بگن. یا بله میشنون یا نه. لازم نیست همش مراقب باشند دلشون جایی گیر نکنه چون شاید که نشه. لازم نیست منتظر بمونن تا اون بیاد بگه. براشون بد نیست گفتنش. میتونن انتخاب کنن. دختر باشی باید عشقتو تو دلت نگه داری. باید مراقب باشی اول تو عاشق نشی. نمیتونی راحت بگی. باید به عواقبش فکر کنی. باید احساساتتو کنترل کنی ک لو نری. باید هزار فکر و خیال از سرت بگذره. نکنه کسیو داره، نکنه منو نخواد، نکنه عاشق یکی دیگه بشه. یه بار که عاشق بشی و نشه، دیگه همش مراقبی دوباره نیفتی تو دام عاشقی. ممکنه بازم از کسی خوشت بیاد، ولی همش تو دلت سرکوبش میکنی، میگی نه اینظور نیست! چون میترسی از تکرار دوباره عذاب عشق یه طرفه 😕 بعضی وقتا میگم، کاش پسر بودم 😭

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه فک کن حستو به طرف بگی، اگ بهم برسین و ازدواج کنینم تا چیزی بشه بنظرم سرکوفت میزنن

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

خوش به حالشون پریود نمیشن

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
من پسر بودم تا حالا۲۵۶۸۹۳۷بار عاشق میشدم

😂😂😂من اگر پسر بودم حتی در صورت ازدواج هم به گند بازیام ادامه میدادم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙