2777
2789
عنوان

خوش به حال پسرا چون ... 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دیگه دخترا خودشون مخ میزنن

مخ زدن هم راحت نیس. اون طرفم باید خودش یه حرکتی بزنه. وگرن دختر همش تلاش کنه فقط ب درد نمیخوره 😕

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
😂😂😂من اگر پسر بودم حتی در صورت ازدواج هم به گند بازیام ادامه میدادم

دقیقا منم یعنی بی آبرویی به بار میاوردم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
اینو موافقم بات😂😂😂👍👍

😂😂والا راحتن😐تو فکرشو بکن حتی بعد از رابطه هم فقط با دستمال یکمشو پاک میکنن بعد ما کثافت کاریمون تا کمر میرسه 😂😂😂😂😂

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
تازه فک کن حستو به طرف بگی، اگ بهم برسین و ازدواج کنینم تا چیزی بشه بنظرم سرکوفت میزنن

اره. تازه فک کن از نظر شرایط خونواده و زندگی هم مشکلاتی داشته باشی. بعد فک کنه اره وضعش اینجور بود و میخاس خودشو بمن بندازه. این خیلی فرق داره تا اینکه اون طرف خودش بیاد و بگه هر جور باشی میخامت بخاطر خودت 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بخدا همه این شرایطو دارن. چه پسر چه دختر

پسر اگ ن بشنوه احساس خورد شدن بهش دست نمیده چون تو فرهنگ مزخرف ما درخواست پسر عادیه . انقد میره پیشنهاد میده تا یکی بگیره لازم نیس هی منتظر باشه

😂😂والا راحتن😐تو فکرشو بکن حتی بعد از رابطه هم فقط با دستمال یکمشو پاک میکنن بعد ما کثافت کاریمون ...

😅😅

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
خوش به حالشون پریود نمیشن

حالا انقدددد ناله میکنن از سربازی میگن دخترا خوش ب حالشونه سربازی ندارن. والاااا من حاضر بودم برم سربازی ولی مشکلات دختر بودنو نداشته باشم 🤦

اره. تازه فک کن از نظر شرایط خونواده و زندگی هم مشکلاتی داشته باشی. بعد فک کنه اره وضعش اینجور بود و ...

کلا دختر بودن سخته

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
من پسر بودم تا حالا۲۵۶۸۹۳۷بار عاشق میشدم

منم مث حبیب میشدم 🤦😂