2777
2789
عنوان

خوش به حال پسرا چون ... 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 44 پست
واسه ما سخت تره  باید خونه و ماشین داشته باشیم شغل پردرآمد داشته باشیم  خودم واسه همیناش ...

اشتباه کردی.‌ یه دختر ممکنه مث من باشه. براش ن ماشین مهم باشه ن خونه نه پول فقط یه مرد خوب و سالم و مودب و مهربون و همراه بخواد که زندگیشونو با هم بسازن. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
پسر اگ ن بشنوه احساس خورد شدن بهش دست نمیده چون تو فرهنگ مزخرف ما درخواست پسر عادیه . انقد میره پیشن ...

درسته

حالا یه سوال شخصی. این در مورد خودمه ها. چون دخترین میپرسم. پسر و دختر تقریبا سنتی بخوان ازدواج کنن، پسره قبل جدی شدن و فهمیدن خانواده دختره  به خود دختر بگه ببینه نظرش چیه درمورد پسر یا نگه و خانواده ها برن خواستگاری خوبه؟ میگم یعنی شاید دختر یکی دیگه رو دوس داره و میخواد منتظر بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته حالا یه سوال شخصی. این در مورد خودمه ها. چون دخترین میپرسم. پسر و دختر تقریبا سنتی بخوان ا ...

گزینه اول خیلی بهتره. با خود دختر مطرح کنه ببینه نظرش چیه. شاید دختره کس دیگ رو بخاد، شاید ازونطرف خوشش نیاد، شاید خونواده ش خودشون تصمیم بگیرن نه بگن و ب دختره نگن. مهم دختره س و اول بهتره ب اون گفت. حتی بنظرم بهتره قبل جلسه رسمی خود دختر و پسر برن بیرون با هم بحرفن اگه هردو موافق بودن جلسه رسمی برگزار بشه. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من خونه ام رو دارم میسازم و‌ کارمندم ولی نسبت به خودم حس کمال گرا بودن داره ، میترسم 

این بده. نباید فک کنی ک همه چی باید کامل بشه بعد پیشنهاد بدم. بقیه شو کم کم حتی با همراهی همسرت میتونی کامل کنی

اره این خوبه. ولی گفتم شاید دختر هم نتونه بگه اره مثلا خوشم میاد 

خب درسته ، دختر ماخوذ ب حیا مستقیم نمیگه منم خوشم میاد ولی میگه اجازه بدین با خانواده م مطرح کنم. شمام حواست باشه بهش نگی شماره خودتو بده یا بیا این شماره م. بگو پس بیزحمت شماره مادر یا پدرتونو محبت کنید بگم مادرم باهاشون صحبت کنن. اینجوری هم میفهمه قصدت جدیه و دنبال دوستی الکی نیستی.

ممکنه هم دختره بگه با هم صحبت کنیم یکم اشنا بشیم بعد با خانواده ها مطرح کنیم، اونموقع میتونی شمارشو درخواست کنی. 

تقریبا یکمم آشنان

ینی شمارشو داری؟ اون رفتارش باهات چطوره؟ فامیله؟

نه شمارشو ندارم ولی میتونم پیدا کنم. دختر برادر زن عمومه

پس دست ب کار شو و اول ب خودش بگو. موفق باشی 😊

از نزدیک همو ندیدیم راستش

پس چطور ازش خوشت اومد؟