2777
2789
عنوان

طلام گم شد تو عروسی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19732 بازدید | 297 پست
خب چیکار کنه زنشو بکشه که چرا گم کردی

نه مگه ما گفتیم بکشه

جواب خانمشو نمیده شما میگی چرا جوابتو نمیده باید بگه فدا سرت.

۷ گرم طلا گم کرده بگه فدا سرت؟خب اونمحق داره واسه پولِ زحمت کشیدش چن روز ناراحت باشه.

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مگه ما گفتیم بکشهجواب خانمشو نمیده شما میگی چرا جوابتو نمیده باید بگه فدا سرت.۷ گرم طلا گم کرده ب ...

من نگفتم یه کاربر دیگه گفته

ولی خب بخاطر یه انگشتر هرچقدرررم ناراحت باشه نباید به نامزدش جلو خانوادش بی احترامی کنه

از قصد گم نکرده که

عزیزم شاید توی ماشین افتاده شاید از اول دستت نکردی لباستو خوب بگرد ممکنه لباس پوشیدنی توی خونه افتاده یا یادت رفته از اول دستت کنی همه جای خونه رو بگرد ان شالله پیدا میکنی

عزیزم شاید توی ماشین افتاده شاید از اول دستت نکردی لباستو خوب بگرد ممکنه لباس پوشیدنی توی خونه افتاد ...

نه بخونی توی صفحه های جلو نوشته که خواهر شوهراش توی عروسی همش بهش میگفتن که مبارکه انگشترتت

نه بخونی توی صفحه های جلو نوشته که خواهر شوهراش توی عروسی همش بهش میگفتن که مبارکه انگشترتت

من همون صفحه اولو خوندم پس هر اتفاقی افتاده روی همون میز افتاده یا توی سن حین رقص. توی عروسیم برا منم این اتفاق افتاد توی سن حین رقصیدن یکی دستش خورد و انگشترم افتا کف سن رقصو ول کردم سن رو میگشتم گفتم انگشترم افتاد که یکی پیدا کرد بهم داد..

عزیزم من سرویس عروسیم،یه نیم ست،حلقه خودمو وشوهرم انگشتر نشونم،ست گردنبندوان یکاد پسرم،وان یکادی ک مامانم تولد پسرم گرفته بود،۹تا النگوی سنگین داشتم،همه رو دزد برد😭هنوزم خیلی ناراحتم

من طلام گم شده اینقد غصه خوردم ولی دیگ بیخیال شدم انشالله جاش پر میشه خدا بزرگه☹️

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️