دارم میمیرم همیشه دستم بود انگشترم هیچوقت نیوفتاد همینکه رفتم عروسی افتاد برای اولین بار مثلا رفتم عروسی همسرم تازه عقد کردم آبروم رفت همه دنبال طلام انقدم مواظبش بودم همش دستم بهش بود که نیوفته تا آخر افتاد بزرگ بود مثلا طلای عروسیم بود😭😭😭😭😭دارم میمیرم شوهرم اصن انقد اعصابش خورده خودم ک نهار خورده بودم. شامم نخوردم این گم شد😭💔
عزیزم شاید توی ماشین افتاده شاید از اول دستت نکردی لباستو خوب بگرد ممکنه لباس پوشیدنی توی خونه افتاده یا یادت رفته از اول دستت کنی همه جای خونه رو بگرد ان شالله پیدا میکنی
نه بخونی توی صفحه های جلو نوشته که خواهر شوهراش توی عروسی همش بهش میگفتن که مبارکه انگشترتت
من همون صفحه اولو خوندم پس هر اتفاقی افتاده روی همون میز افتاده یا توی سن حین رقص. توی عروسیم برا منم این اتفاق افتاد توی سن حین رقصیدن یکی دستش خورد و انگشترم افتا کف سن رقصو ول کردم سن رو میگشتم گفتم انگشترم افتاد که یکی پیدا کرد بهم داد..
من طلام گم شده اینقد غصه خوردم ولی دیگ بیخیال شدم انشالله جاش پر میشه خدا بزرگه☹️
الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️