2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من متاسفانه از بخت بد روزگار نمیدونم چه گناهی کردم که اونجا کار کردم یه مشت حروم خوار عوضی گیرشون افتادم ازتون خواهش میکنم پاتونو نزارید اونجا من تا آخر عمر هرجا بشینم میگم از بی همه چیز بودن و حروم خوری اینا ی مشت روانی ان که به زور مجبورت میکنن دست بوسی کنی به قول خودشون میگن پذیرشتو ببر بالا که هر بلاییی خواستن سرت بیارن حقوق نمیدن اگرررر بدنننننن اگگررر 1 هزارم حقوقو میدن بهت

یه سری روانی به اسم حسینی و صابری و چهارتا کلاش گذاشتن اونجا هیکل گنده کردن بهت زور میگن تا صدات در بیاد بالاسرتن

قدیمی های اونجا همهه از دم ادمای بدبخت بیچاره و سطح پایینن فقط کافیه ببینیدشون همه سطح و لولای داغون افتضاحن افتضاح برای اینکه از شر بدبختی خلاص بشن تا هرجا بتونن چسبیدن به اونجا و برای اینکه برنگردن به بدبختیشون هرررکاری میکنن سر همدیگرو میکنن زیر آب اصن همه چی اونجا افتضاحه نمیدونم کجا قراره یه بلایی سرشون بیاد ولی مطمعنم اینا بد پس میدن

خدا کنه هیچ کس پاش رو توی هلدینگ نگرش پیامک نزاره. به غیر از اینکه حقوق نمیدن و چپ و راست با جلسات انگیزشی که میزارن مجبورت میکنن از جیبت هزینه کنی، یه رفتاری باهات میکنن که دچار بیماری های روانی میشید.

تحت هیچ شرایطی پاتون رو اونجا نزارید.