ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
[QUOTE=316018570]شیرخشک یبوست میاره که باعث افزایش وزن بچه میشه خودت خوراک مقوی بخور شیرتو بده،به بچه با شیر خشک مصن ...[/QUOTشاید نداره بنده خدا منم از خدامه مال خودمو بدم ندارم روی سی چهل سی سی میدوشم بهش میدم خودش نمیگیره
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
[QUOTE=316018570]شیرخشک یبوست میاره که باعث افزایش وزن بچه میشه خودت خوراک مقوی بخور شیرتو بده،به بچ ...
به ما میگه ظالم ،گر گرفتم از حرفش ،چون خودم به اندازه کافی غصه خوردم تو این دوماه از شیر نداشتنم ،نوزادم از کمی شیرم و غیر مغذی بودنش شده بود پوست و استخون بغلش میکردم جونش درد میگرفت،وزنش اومد پایین و پایینتر از وزن تولدش هم کمتر ،ندونسته حرف میزنن فقط
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
به ما میگه ظالم ،گر گرفتم از حرفش ،چون خودم به اندازه کافی غصه خوردم تو این دوماه از شیر نداشتنم ،نو ...
عزیزم دلگیر نباش منظوری نداشت عزیزم،بخدا منم خیلی غصه میخورم ولی چیکار میشه کرد،من سزارین اورژانسی شدم و تا سه چهاروز نداشتم مجبور شدم روز دوم شیر خشک بگیرم براش خودشم نمیتونست بگیره بمکه که براش بیاد اخه تو دهنش پهن میشد و میومد بیرون الامم گاهی امتحان میکنم هنوز چون نمیتونه بگیره شروع میکنه گریه و داد و بیداد منم همون چند قطره رو میدوشم بهش میدم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
تو اینجوری الان قصدتوهین ندارم ب کسی جبهه نگیرید خیلیا دیدم شیر خودش از لباسش میریخت شیر خشک میداد د ...
بله منم شنیدم در مورد همچین ادمایی