2777
2789
عزیزم دلگیر نباش منظوری نداشت عزیزم،بخدا منم خیلی غصه میخورم ولی چیکار میشه کرد،من سزارین اورژانسی ش ...

برا خودت قطره شیر افزا بگیر عالیه با آبمیوه و دلستر بخور آش و سوپ کنار هر غذایی بخور مایعات زیاد آبمیوه آب چایی دلستر، سوپ جو و آش جو با سیرابی گاو ک معرکه اس منم ب دخترم کنار شیر خودم خریدم دادم بخوره پس زد با اینا شیرم بهتر شد

ده روزبعد زایمان حدودا

ولی من الان نزدیک یه ماه گذشته دیگه نا امیدم البته تلاش خودمم کم بود سخت بودن عملم هم مزید علت شکمم هنوز که هنوزه درد داره و جای بخیم تیر میکشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خودت قطره شیر افزا بگیر عالیه با آبمیوه و دلستر بخور آش و سوپ کنار هر غذایی بخور مایعات زیاد آبم ...

عزیزم کپسول و قطره شیرافزار گرفتم یه پودر شیرخشک مانندی هست قوطیشم شبیه قپطی شیرخشکه اونم گرفتم چاییم زیاد میخورم غذام خیلی خوب نیست متاسفانه شاید مال اون باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم کپسول و قطره شیرافزار گرفتم یه پودر شیرخشک مانندی هست قوطیشم شبیه قپطی شیرخشکه اونم گرفتم چایی ...

دلستر خیلییی خوبه  سعی کن بخوری شیرت خوب بشه بچه جون بگیره ی کم بعضی چیزا مثل همین سیرابی حقیقتا چندشن ی کم ولی من خریدم خودم پاک کردم پختم با ترخینه و جو بچه گناه داره کله پاچه حلیم سوپ حلوا با شیره کاچی تخم مرغ محلی شیر محلی دخترم ۱ و خرده ای سالشه غذام میخوره ولی من بخاطرش هنوزسیرابی میپزم میخورم 

دلستر خیلییی خوبه  سعی کن بخوری شیرت خوب بشه بچه جون بگیره ی کم بعضی چیزا مثل همین سیرابی حقیقت ...

باشه عزیزم سعی میکنم رعایت کنم شمام دعام کنید دختر منم بتونه شیر مادر بخوره

انشاالله ک میخوره

توکل به خدا