سلام. بچه ها من یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. بهش گفتم تا اواخر آبان میام. نیرو بگیر. ولی گفت نه و قبول نکرد. اما من واقعا نمی خوام برم دیگه. چی کار کنم. می دونم که اگه بخوام دیگه نرم هی زنگ می زنه که بیا. چه راه حلی هست نرم دیگه. دروغ بگم مریضم؟ بگم مشکل دارم.....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خدایش هم باید زنگ بزنه و رهات نکنه کجا می تونه این طور آدمی پیدا کنه که حق اشو بخوره و طرف جرات نه گ ...
خب هی زنگ می زنه که بیا. نیرو ندارم و..... در حالیکه گفتم نیرو بگیر من میخوام برم. ولی می گه نه. برای هشت ساعت کار چهار و نیم می ده. اونم تیکه تیکه و دیر می ده.
برده اش که نیستی محکم بگو حقوقم را ببره بالا . سر وقت کامل بده . با بیمه نخواستی بای . خانومم خیلی ض ...
هنوز حقوق ماه قبلمو نداده. 500 هم از شهریورم مونده. حالا باید صد بار بگم که تازه خیلی بده واسم 2 تومن می زنه. بقیش بعدا. دیروز می گم حقوقمو بده می گه اجاره دفتر مونده باید بدم. ندارم فعلا. در حالی که ماشین میلیاردی داره و....