2777
2789
عنوان

سوال

75 بازدید | 10 پست

سلام. بچه ها من یه جایی کار می کنم که نه حقوق درست می ده نه بیمه داره. بهش گفتم تا اواخر آبان میام. نیرو بگیر. ولی گفت نه و قبول نکرد. اما من واقعا نمی خوام برم دیگه. چی کار کنم. می دونم که اگه بخوام دیگه نرم هی زنگ می زنه که بیا. چه راه حلی هست نرم دیگه. دروغ بگم مریضم؟ بگم مشکل دارم..... 

بگو حقوقم کمه بیمه هم میخوام. دیگه زنگ نمیزنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خدایش هم باید زنگ بزنه و رهات نکنه کجا می تونه این طور آدمی پیدا کنه که حق اشو بخوره و طرف جرات نه گفتن محکم را نداشته باشه . بلدی یا نه

بگو نه یعنی نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننه

و خدای که همین نزدیکی ست
خدایش هم باید زنگ بزنه و رهات نکنه کجا می تونه این طور آدمی پیدا کنه که حق اشو بخوره و طرف جرات نه گ ...

خب هی زنگ می زنه که بیا. نیرو ندارم و..... در حالیکه گفتم نیرو بگیر من میخوام برم. ولی می گه نه. برای هشت ساعت کار چهار و نیم می ده. اونم تیکه تیکه و دیر می ده. 

خب هی زنگ می زنه که بیا. نیرو ندارم و..... در حالیکه گفتم نیرو بگیر من میخوام برم. ولی می گه نه. برا ...

برده اش که نیستی محکم بگو حقوقم را ببره بالا . سر وقت کامل بده . با بیمه نخواستی بای . خانومم خیلی ضعیفی نزار حق ات را بخورن

و خدای که همین نزدیکی ست
برده اش که نیستی محکم بگو حقوقم را ببره بالا . سر وقت کامل بده . با بیمه نخواستی بای . خانومم خیلی ض ...

هنوز حقوق ماه قبلمو نداده. 500 هم از شهریورم مونده. حالا باید صد بار بگم که تازه خیلی بده واسم 2 تومن می زنه. بقیش بعدا. دیروز می گم حقوقمو بده می گه اجاره دفتر مونده باید بدم. ندارم فعلا. در حالی که ماشین میلیاردی داره و.... 

برده اش که نیستی محکم بگو حقوقم را ببره بالا . سر وقت کامل بده . با بیمه نخواستی بای . خانومم خیلی ض ...

بگذریم که تعطیلیا هم باید بریم سر کار. مثل اربعین. عاشورا و..... بدون اضافه کار 

هنوز حقوق ماه قبلمو نداده. 500 هم از شهریورم مونده. حالا باید صد بار بگم که تازه خیلی بده واسم 2 توم ...

این ها تو مسلمون بودنشون باید شک کرد. فدات شم برو جای دیگه کار که قحط نیست . قوی شو قوی شو  که در جهان ضیعیف پایمال است . 

و خدای که همین نزدیکی ست
این ها تو مسلمون بودنشون باید شک کرد. فدات شم برو جای دیگه کار که قحط نیست . قوی شو قوی شو  که ...

حالا گفتم بهش که تا اواخر آبان میام. گفت نخیر. چی کار کنم. اواخر آبان که شد نرم دیگه؟ استرس دارم همش زنگ می زنه استرس می گیرم. از حالا میگه نه. 

حالا گفتم بهش که تا اواخر آبان میام. گفت نخیر. چی کار کنم. اواخر آبان که شد نرم دیگه؟ استرس دارم همش ...

خیلی ضعیفی دختر . بده کارش نیستی که اصلا جواب نده . به پدرت بگو به برادرت بگو 

و خدای که همین نزدیکی ست