2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته با شوهرم قهرم

219 بازدید | 6 پست

خیلی اخلاقای بدی داره، اون روز یادش انداختم که بهم قول داده بود یه سفر مارو ببره ولی زد زیرش حسابی عصبی شد و دست پیش گرفت... حالم ازش بهم میخوره فکر کرده خیلی جذابه وقتی خودشو میگیره در صورتی که عوقم میگیره ازین رفتاراش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درکت میکنم با منم چند روزه قهره 

من که گفتم دیگه بره به درک برام مهم نیست، خودمم حوصله ندارم باهاش حرف بزنم ترجیح میدم سرمو بکنم تو گوشی قیافش نبینم

من که گفتم دیگه بره به درک برام مهم نیست، خودمم حوصله ندارم باهاش حرف بزنم ترجیح میدم سرمو بکنم تو گ ...

من حالم خیلی خرابه چند روزه غذا نخوردم همش گریه 😭میکنم ختی ب خود کشی هم فکر میکنم هفت ساله داره عذابم میده 

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
من حالم خیلی خرابه چند روزه غذا نخوردم همش گریه 😭میکنم ختی ب خود کشی هم فکر میکنم هفت ساله داره عذا ...

دقیقا منم نمیتونم هیچی بخورم،  هر بار مامانم میبینه میگه چرا زیر چشات گوده چرا روز به روز لاغرتر میشی