kranchi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34851 عنوان خیلی دلم گرفته با شوهرم قهرم 219 بازدید | 6 پست خیلی اخلاقای بدی داره، اون روز یادش انداختم که بهم قول داده بود یه سفر مارو ببره ولی زد زیرش حسابی عصبی شد و دست پیش گرفت... حالم ازش بهم میخوره فکر کرده خیلی جذابه وقتی خودشو میگیره در صورتی که عوقم میگیره ازین رفتاراش 1402/08/09 | 14:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kranchi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34851 خسته شدم تو خونه افسردگی گرفتم دیگه خودمم دلم نمیخاد هیچ جا برم البته بخوامم نمیتونم یه بچه کوچیک که یکسره مریضه قشنگ دست و پامو بسته
چکاوکtf عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 451 کاملا درکت میکنم با منم چند روزه قهره خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
kranchi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34851 کاملا درکت میکنم با منم چند روزه قهره من که گفتم دیگه بره به درک برام مهم نیست، خودمم حوصله ندارم باهاش حرف بزنم ترجیح میدم سرمو بکنم تو گوشی قیافش نبینم
چکاوکtf عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 451 من که گفتم دیگه بره به درک برام مهم نیست، خودمم حوصله ندارم باهاش حرف بزنم ترجیح میدم سرمو بکنم تو گ ... من حالم خیلی خرابه چند روزه غذا نخوردم همش گریه 😭میکنم ختی ب خود کشی هم فکر میکنم هفت ساله داره عذابم میده خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
kranchi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34851 من حالم خیلی خرابه چند روزه غذا نخوردم همش گریه 😭میکنم ختی ب خود کشی هم فکر میکنم هفت ساله داره عذا ... دقیقا منم نمیتونم هیچی بخورم، هر بار مامانم میبینه میگه چرا زیر چشات گوده چرا روز به روز لاغرتر میشی