faty_bafande مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 عنوان روتین موی چرب و نازک 2633 بازدید | 21 پست سلام.موهام خیلی چربن به شدت هم کم پشت شدن نازک هم هستن 😭روتین مناسب موهای من چیه؟میخوام سرم تقویت ضد ریزش هم بخرم ولی نمیدونم چه مارکی خوبهلطفا لطفا راهنماییم کنید خییلی کلافم دیگه اعتماد به نفسی برام نمونده 1402/08/08 | 07:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_۵۴ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6771 برا این مدل مو شامپو ایروکس عصاره گزنه خیلی بهتر از بقیه استولی باید یکسره داروی تقویتی مصرف کنی تا در دراز مدت موهای جون بگیرهویتامین د۳،زینک پلاس، آمپول نوروبین، ففول،….اینا خیلی خوب هست برای مو
75roz عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1991 عزیزم سرتو با گل سرشور بشور ماه بهماهم چرب نمیشه چی هست این که میگی، مال من خیلی چرب میشه موهام
faty_bafande مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 عزیزم سرتو با گل سرشور بشور ماه بهماهم چرب نمیشه دیگه شامپو نزنم یا بعد شامپو استفاده کنم؟
faty_bafande مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 برا این مدل مو شامپو ایروکس عصاره گزنه خیلی بهتر از بقیه است ولی باید یکسره داروی تقویتی مصرف کنی ت ... یه دوره آمپول بیوتین و دکسپانتنول زدم ولی کوتاهی کردم گفت باید سه دوره بزنی🥺قرص هیرویت میگن خوبه شما شنیدی؟زینک هیرویت بخورم خوبه؟آمپول نوروبیون واقعا تاثیر داره؟چه مدت استفاده کنم؟هفته ای یا روزانه؟
میسنرس عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 2327 چی هست این که میگی، مال من خیلی چرب میشه موهام گل سرشور از عطاری میگیرید تو آب خیس میکنید میتونید اولش شامپو بزنید میتونید نزنید چون خودش هم کف میکنه به شدت عرق کف سر و چربیشو کم میکنه
faty_bafande مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 ریزش بخاطر همون چربیه دیگه خسته شدم کلافه شدم.یه دوره شامپو سریتا برای موی چرب هم زدم اصلا به موهام نساخته خارش گرفت.حس میکنم بعد اون موهام کم پشت تر شدن
faty_bafande مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 برا این مدل مو شامپو ایروکس عصاره گزنه خیلی بهتر از بقیه است ولی باید یکسره داروی تقویتی مصرف کنی ت ... این شامپو واقعا خوبه؟همینه؟چرا انقدر ارزون؟؟
زحل_۵۴ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6771 این شامپو واقعا خوبه؟ همینه؟چرا انقدر ارزون؟؟ اره ، روش باید نوشته باشه عصاره گزنهبرا من خوب بود، خیلی بهتر شد نکونام و ریزش کمتر شد ولی اصل مشکل مربوطبه کمبودهای بدنم بود.
زحل_۵۴ عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 6771 یه دوره آمپول بیوتین و دکسپانتنول زدم ولی کوتاهی کردم گفت باید سه دوره بزنی🥺 قرص هیرویت میگن خوبه ... اول یه چکاپ بدهاون هیرویت هم خوبه دخترم میخوردولی من برا خودم زینک پلاس خارجی خوردم خیلی خوب بودآمپول نوروبین و ویتامین د۳ هم عالی بود زدم.به فاصله دو هفته اول بزن بعد هر شش ماه یکبار کافیهویتامین ای۴۰۰ هم هفته ای کی بخور تا دو ماه
faty_bafande مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 17 اره ، روش باید نوشته باشه عصاره گزنه برا من خوب بود، خیلی بهتر شد نکونام و ریزش کمتر شد ولی اصل مشک ... موهای شما هم مثل مال من بود؟؟منم آزمایش دادم ویتامین دی و آهنم خیلی پایین بودکدوم قرص ها بهترن؟