2777
2789
عزیزم پشه هارو تونستی ریشه کن کنی ؟؟؟؟؟ لطفا راهکارتو بو 

نه گلم فعلا بخاطر سرد بودن هوا کم شدن 

راهکار بچه هارو اجرا نکردم البته 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خلاص شدن از شر پشه فاضلاب حشره کش مایع تار و مار یک لیتری  یا هر برند دیگه ایی مثل قهرمان از بیرون یا اینترنت تهیه کنید و حشره کش مایع رو بدون ترکیب با آب خالص به درون چاه فاضلاب بریزد بهتره این کار رو در شب یا  زمانی که چندین ساعت از سرویس استفاده نمی کنید انجام بدید چونکه این که این مواد با ترکیب با آب خاصیتش رو از دست می ده

سلام دوست عزیز شما پشه هارو تونستی ریسه کن کنی؟

منم مشکلم همینه..

سم خریدم ریختم تو حموم و دستشویی و روشویی اما ا دو هفته خوب بود حتی یه دونه هم نبود الان باز مثل اولش شده..

موندم چیکار کنم.

سلام دوست عزیز شما پشه هارو تونستی ریسه کن کنی؟منم مشکلم همینه..سم خریدم ریختم تو حموم و دستشویی و ر ...

عزیزم نه والا همبن که بهار میاد میان

لعنت به این پشه ها که ازشون متنفرم 

هر کار میکنم باز هستن

تو اتاق میان 

تو دستشویی تو آشپزخونه

خیلی عصبی و کلافه ام 

نمیدونم‌چیکار کنم

خیلی اوقاتم در حال پرواز میبینم در حال جفتگیری هستن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لعنت به این پشه ها که ازشون متنفرم هر کار میکنم باز هستنتو اتاق میان تو دستشویی تو آشپزخونهخیلی عصبی ...

اره کثافتا 

بعد اینا با آب گرفتن روشون اینا نمیمیرن😐

سلام من تجربه خودم اینه که دو سه هفته پیش سر و کله این پشه ها با گرم شدن هوا تو دستشویی و کنار سینک ما پیدا شد و با ءدشت زمان هر روز زیاد تر شد با اینکه هر دوشونو مدام تنیز نگه میداشتم و خشک تقریبا 

خیلی سرچ کردم از کارت زرد تا وایتکس و جوهر نمک و تله سرکه و مایع ظرفشویی را امتحان کردم فایده نداشت

تو نینی سایت امروز حوندم یک نفر نوشته بود اگر باردار نیستی و جساسیت نداری عنبر نسارا بسوزون 

و یکی هم نوشته بود آب جوش تو فاضلابها بریز 

یکی هم نوشته بود سرکه اسپری کن و روش جوش شیرین بریز و بعد بشور

خلاصه اول اسپری سرکه روی سینک و توالت و روشویی توالت زدم و جوش شیرین پاشیدم (بچه نبود اونجا) و مایع ظرفشویی ریختم با اسکاچ شینک و روشویی و با فرچه  کاسه توالت و کنارهاش مخصوصا  را کشیدم ولی نشستم رها کردم و بعد یه عنبر نسارای حسابی دود دادم هم تو آشپزخونه و هم توالت و در توالتو بستم عنبر نسارا را گذاشتم همونجا بمونه و بسوزه پر از دود شده بود و بعد از نیم ساعت آب جوش زیاد تو قابلمه درست کرده بودم را توی هر سه جا ریختم و بعد با آب گرم شستم و بعدش فقط دو سه تا پشه دیدم واقعا به لطف خدا فعلا نابود شدند فردا هم ان شاالله دوباره همین کارخا رو میکنم تا دیگه تخمهاشونم از بین بره

گفتم شاید برای کسی مفید باشه

عزیزم اگه مگس توالت باشه با کامن هم ازبین نمیره من خیلی خیلی استفاده کردم ازبین نمیرفتن چون اینارفته ...

خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه منو با کمترین هزینه و زحمت خلاص کردی .خیر ببینی

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
خیر دنیا و آخرت نصیبت بشه منو با کمترین هزینه و زحمت خلاص کردی .خیر ببینی

همچنین عزیزم پیامت خوندم احساس مثبت گرفتم ❤❤❤

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
سلام دوست عزیز شما پشه هارو تونستی ریسه کن کنی؟منم مشکلم همینه..سم خریدم ریختم تو حموم و دستشویی و ر ...

اینا هر 10روز یا 2هفته ازتخم میان بیرون باید تخم هارو از بین ببری

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بچه ها من تجربه ام نوشتم و از بین رفتن ، لطفا بخونید

ببین من برای پشه های ریز این کارو کردم و واقعا عالی بود و ریشه کن شدن ولی الان یه خونه دیگه رفتیم و پشه های درشت داره واسه اونم جواب میده به نظرت؟؟