2777
2789

سلام من تجربه اش داشتم و از بین بردمشون ، با سم از بین نمیزن، یه جای شیشه پاک کن ک خالی شده بردار از مایع ظرفشوییت بریز توش با آب قاطی کن تکون بده بعد برو دسشویی از این آب و کف روشون اسپری کن از بین میرن فقط و فقطم مایع ظرفشویی باشه نه تایت و نه مایع دسشوویی، فقط ظرفشویی، ضمن اینکه حتما بعد دسشویی سیفون بکش این سیفون کشیدنم خیلی مهمه چون تخم گذاریشون اون زیر کاسه دسشوییه وقتی سیفون بکشی تخماشونم از بین میره من الان حتی یه دونه ام نمیبینم، نظافت دسشوویی رو هم رعایت کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه مگس توالت باشه با کامن هم ازبین نمیره من خیلی خیلی استفاده کردم ازبین نمیرفتن چون اینارفته بودن زیر درزهای سنگ تخم گذاشته بود فقط تنها راهی که به ذهنم رسید قابلمه بزرگ آب جوش میریختم یهو تو سنگ تا بره اون قسمتها اینجوری ازبین بردم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

دسشوییتو زیرو رو کن یه جا تخمشون هست که تصورشو نمیکنی

اه گشتی و نبود تمام دسشویی رو کامل جرم گیر بزن و در آخر سم بزن هم دسشویی رو هم تو فلش تانک سم بریز چون لاروهاشون و ختماشون ممکنه تو لوله هایی که ازش آب میاد باشه و قسمت زیری سیفون که سمکاریشم سخته

دسشوییتو زیرو رو کن یه جا تخمشون هست که تصورشو نمیکنی اه گشتی و نبود تمام دسشویی رو کامل جرم گیر بز ...

ببینم چیکار میشه کرد 

بخدا این کارارو کردم 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

سلام من تجربه اش داشتم و از بین بردمشون ، با سم از بین نمیزن، یه جای شیشه پاک کن ک خالی شده بردار از ...

مرسی ازت عزیزم حتما انجام میدم 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

اسپری کامن خیلی قویه!!! بوش هم تند و‌ماندگاره  بنظرم نمیارزه برای اینا خرج کنه به بوی بعدش نم ...

همیشه نمی‌خواد استفاده کنه که یه بار میزنه ماسک بزنه و یه چند ساعتی خونه نباشند بعدش هم اومد خونه فن روشن بزاره تا بوش بره 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞