2777
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 337 پست

به به باز تاپیکای پرحس  صفای شما🌾مث تاپیک خاله نارنج پر حس خوب بود

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مگ دیدی منو قبلا باهاش؟ن والا هرچی بوده دوطرفه بوده😂

ن ندیدم 

تاپیکای دیگه دیدمش

اره دو طرفه هست از پیام های این تاپیک معلومه

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
🙁🙁بمیرم عزیزم فدا سرت شاید لیاقت تورو نداشته میشه اسمتو بدونم من اسمم رهاس  چند سالته من اس ...

ن اینجوری نگووو من لیاقتش نبودم 

خودمم میدونستم ک آخرش جداییه هیچ جوره با هم جور نبودیم حق داشت دوری کنه 

اسمم عسل 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
ن اینجوری نگووو من لیاقتش نبودم  خودمم میدونستم ک آخرش جداییه هیچ جوره با هم جور نبودیم حق داش ...

نمیدونم چی بگم بخدا چ اسم زیبایی واقعا هم مثل عسل شیرینی گلم امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد 🙂😚💋

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
بچه ها من برم میترسم تاپیک بره پر بازیدا بنده خدا تعلیق شع حالا خودم تعلیق شم هیچی ولی ایشون تعلیق ب ...

بزار بدونه رسیدن بهت مکافات داره 

تهش با یه شماره دیگه بیاد اکانت بزنه 

دلت نسوزه براش😂🤣

قربونت برم مهربونم  انشاالله با هر کسی ازدواج کردی خوشبخت بشی ❤️

همچنین قشنگم خیلی دوست دارم چقد خوبه ک دنیا هنوز ادمای خوبی مث شماها داره از ته دلم شاد شدم باهات چت کردم معلم مهربونو دوست داشتنی کاش من دانش اموزت بودم🙂💋

پس بدون دوست نداره همین  یه بنده خدایی سه بار بخاطرم تعلیق شد  دوباره سیم‌کارت گرفته&nb ...

وای ننه 🤣🤣🤣😂عزیزم پس شما هم تجربه داری کلک بعد باید برام بگیا همه چیو 😂من جای تو دهنم تا بناگوشم بازه پایدار باشی جیگر 🙂💋