2821
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3842 بازدید | 337 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیشد که نشد  تا چه مدت با هم آشنا بودید؟

دوست بودیم  دوست خیلی معمولی یهو امد یچیزی گفت دلم رو بیشتر برد نامردی کرد دلم پیشش گیر کرد میدونستم نمیشه هااا آخرش میره ولی فردا شبش رفت گفت مثل قبل باشیم 💔

خودش فهمید چیکار کرده باهام 

ولی الان ک میبینم عین خیالش نیس 🙃💔

اشکال نداره تقصیر خودمه

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
ای بابا مهم نباشه برات 

بدتر از اون میدونی چیه وقتی با من زن و شوهری حرف میزد دلبری میکرد نگو دل یکی دیگه رو میبرد 💔😭

امروز دیدم ولی خیلی نامردی کرد امروز جیگرم ب درد آمد میدونی ن برا اینکه رفت برا اینکه اون شب با یکی دیگه بگو بخند کرد دل دختره رو میبرد 😭سخته خیلی من میدونستم نمبشه نخواهد شد وقتی گفت مثل قبل باشیم گفتم باشه حتی همون لحظه بهش گفتم داداشی 💔

اما امون از امروز💔😭

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....

بچه ها نی نی سایته ها ،انگار پیویه 

حالا از فردا اینم مدنشه صلوات🥴

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز