2821
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3842 بازدید | 337 پست
همچنین قشنگم خیلی دوست دارم چقد خوبه ک دنیا هنوز ادمای خوبی مث شماها داره از ته دلم شاد شدم باهات چت ...

وااای مرسی رها جانم 

حسابی منو شرمنده محبتت کردی 

خودت خوبی دختر که خوب می بینی منو 

راستی خیلی تفاوت سنی نداریم با هم من ۲۴ هستم 

ببینی میگی ۱۵ ۱۶ سالمه از بس که بیبی فیسم 😂

وااای مرسی رها جانم  حسابی منو شرمنده محبتت کردی  خودت خوبی دختر که خوب می بینی منو  ...

😂😂😂😂 این چ حرفیه اگ این جور شه من مدیونتم شیطون بلا آتیش پاره ادم پیشت پیر نمیشه دلیلشم همینه انقد خوب موندی بیام تاپیکت عکس بدیم همو ببیتیم؟؟😁

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای ننه 🤣🤣🤣😂عزیزم پس شما هم تجربه داری کلک بعد باید برام بگیا همه چیو 😂من جای تو دهنم تا بناگوش ...

آره بابا همون اول فهمیدم قضیه رو 

اما اون تو پیوی دیوونم کرده😂 

گاهی وقتا اذیتش میکنم لغو دوستی میزنم 🤣😂

آره بابا همون اول فهمیدم قضیه رو  اما اون تو پیوی دیوونم کرده😂  گاهی وقتا اذیتش میکنم ل ...

🤣🤣🤣🤣اخ خدا چقد ذوق دارم برات معلومه خیلی شیطونی

گناه داره اذیتش نکن داداشمو بی هدب😑💋

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
نمیدونم چی بگم بخدا چ اسم زیبایی واقعا هم مثل عسل شیرینی گلم امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد 🙂😚💋

مرسی عزیزی 

اسمی که اون گذاشته روم اونم همین رو میگه😊

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
بچه ها من برم میترسم تاپیک بره پر بازیدا بنده خدا تعلیق شع حالا خودم تعلیق شم هیچی ولی ایشون تعلیق ب ...

تاپیک بزنم بیایین اونجا؟؟

تعلیقم شدم مشکلی نیس با اکانت دیگ میام😂

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
2823
2791
2779
2792