2821
2789
عنوان

پدربزرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3842 بازدید | 337 پست

به به باز تاپیکای پرحس  صفای شما🌾مث تاپیک خاله نارنج پر حس خوب بود

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگ دیدی منو قبلا باهاش؟ن والا هرچی بوده دوطرفه بوده😂

ن ندیدم 

تاپیکای دیگه دیدمش

اره دو طرفه هست از پیام های این تاپیک معلومه

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
🙁🙁بمیرم عزیزم فدا سرت شاید لیاقت تورو نداشته میشه اسمتو بدونم من اسمم رهاس  چند سالته من اس ...

ن اینجوری نگووو من لیاقتش نبودم 

خودمم میدونستم ک آخرش جداییه هیچ جوره با هم جور نبودیم حق داشت دوری کنه 

اسمم عسل 

زندگی به من یاد داد...... برای داشتن آرامش و آسایش..... امروز را با خدا قدم بردارم ..... و فردا را به اون بسپارم.....
ن اینجوری نگووو من لیاقتش نبودم  خودمم میدونستم ک آخرش جداییه هیچ جوره با هم جور نبودیم حق داش ...

نمیدونم چی بگم بخدا چ اسم زیبایی واقعا هم مثل عسل شیرینی گلم امیدوارم هرچی صلاحه پیش بیاد 🙂😚💋

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
بچه ها من برم میترسم تاپیک بره پر بازیدا بنده خدا تعلیق شع حالا خودم تعلیق شم هیچی ولی ایشون تعلیق ب ...

بزار بدونه رسیدن بهت مکافات داره 

تهش با یه شماره دیگه بیاد اکانت بزنه 

دلت نسوزه براش😂🤣

قربونت برم مهربونم  انشاالله با هر کسی ازدواج کردی خوشبخت بشی ❤️

همچنین قشنگم خیلی دوست دارم چقد خوبه ک دنیا هنوز ادمای خوبی مث شماها داره از ته دلم شاد شدم باهات چت کردم معلم مهربونو دوست داشتنی کاش من دانش اموزت بودم🙂💋

پس بدون دوست نداره همین  یه بنده خدایی سه بار بخاطرم تعلیق شد  دوباره سیم‌کارت گرفته&nb ...

وای ننه 🤣🤣🤣😂عزیزم پس شما هم تجربه داری کلک بعد باید برام بگیا همه چیو 😂من جای تو دهنم تا بناگوشم بازه پایدار باشی جیگر 🙂💋

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

وصل شدید

لیییییلی | 40 دقیقه پیش
2791
2779
2792