2777
2789
عنوان

دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 47 پست

اروم باش بابا چیزی نشده برو بیرون با مامان بابات خوش و بش کن بهشون محبت کن یه چیزی بخورین بخندومشون 

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بخاطررهمه همه کار نکن مشکل حل میشه  اینجوری انتظاری نداری همیشه خوب برخورد کنن باهات

من حتی شده داداشم قرض گرفته نداده من به روش نیاوردم ولی اینا یهو حالت تیکه به روم. آوردن. الآنم دارن باهم حرف میزنم ولی من تو اتاقم 

اروم باش بابا چیزی نشده برو بیرون با مامان بابات خوش و بش کن بهشون محبت کن یه چیزی بخورین بخندومشون& ...

خیلی بد بود دو ساعت فقط داد و بیداد بود گریه بود . شوهرمم خدا کنه زود نیاد 

وای دقیقا منمممم🥲😭

بخدا دیگه تحمل رفتارای مامانمو ندارم هرچی هیچی نمیگم بدتر میکنه رسما زندانی شدم تو خونه افسردگی گرفتم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

خیلی بد بود دو ساعت فقط داد و بیداد بود گریه بود . شوهرمم خدا کنه زود نیاد 

عیب نداره شما همخون همید خونواده اید عیب و عارتون یکیه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
بخدا دیگه تحمل رفتارای مامانمو ندارم هرچی هیچی نمیگم بدتر میکنه رسما زندانی شدم تو خونه افسردگی گرفت ...

چقد شبیهیم. منم مامانم اینقدر اذیتم میکنه💔 خیلی وقته به سرم زده فرار کنم.در خواستمو میشه قبول کنی حرف بزنیم هی

چکار کنم ؟؟

پاشو برو بیرون دیگه به رو خودتم نیار 

دل پدر و مادرت رو شاد کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین کاملا تو شرایطت بودم. ما از آدما انتظار داریم عادل و منطقی باشن در حقمون ولی واقعیت اینه که آدما احساسی عمل می کنن و طرف خودشونن (نمیگم خودخواه چون بار منفی داره. این یه چیز نرمالیه) با گریه و مهر طلبی سعی نکن کاری کنی حقت رو رعایت کنن. اینجوری فرض کن که اینا غریبه اند و خودت باید حق خودت رو بگیری. خانواده نمی تونی همیشه مارو کودک در نظر بگیره و سعی کنه رعایت عدالت کنه. آدم تو خانواده هم گلیم خودش رو خودش باید از آب بیرون بکشه. اگه خواستن عذاب وجدان بدن اینو یادت باشه که اونا خوب مطلق نیستن و طرف خودشونن نه تو و نه حتی جمع. اینو یادت نره نه عذاب وجدان میگیری و نه عصبانی میشی از دستشون.

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.