2777
2789
عنوان

دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 47 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببین کاملا تو شرایطت بودم. ما از آدما انتظار داریم عادل و منطقی باشن در حقمون ولی واقعیت اینه که آدم ...

دقیقا تا دیروز از خانواده شوهر کشیدم همین فکرار و کردم آروم شدم حالا خانواده خودم . بااینکه من باهاشون خالصانه عمل کردم

نوع حرف زدنشون درک نکردنسون . الآنم ناراحتم چرا داد و بیداد کردم

عیبی نداره فشار بهت اومده از کوره در رفتی ولی دیگه بحث نکن باروی باز برو بیرون .معلومه مهربونی که با یه بار از کوره در رفتن بهم ریختی.انشالله خدا اینقدر بهت بده جبران بشه برات

دقیقا تا دیروز از خانواده شوهر کشیدم همین فکرار و کردم آروم شدم حالا خانواده خودم . بااینکه من باهاش ...

راستش اینم میگم که خالصانه عمل کردن معمولا نتیجه ی ترس و ضعفه. بیشتر اوقات طرف بخاطر غلبه نکردن به این دوتا باج میده و ازش سو استفاده میشه. توئم کل عمرت این روش رو داشتی نتیجه اش این شده یبار هم بلند شو و با ضعفات بجنگ 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
عیبی نداره فشار بهت اومده از کوره در رفتی ولی دیگه بحث نکن باروی باز برو بیرون .معلومه مهربونی که با ...

خسته شدم . همه از دستم ناراحتم ولی تمام کار کردم همه رو خوشحال کنم 

خب دیگه خداروشکر پس دادی.ولی خواهرت اگه نیاز نداشت باید درکت میکرد حق میدم بهت

منم همینو میگم حتی بابام داشت بهم پول قرض میداد برداشت گفت نمیخاد به این بدید خیلی بدقوله .اولش خندیدم بعدش نتونستم 

خسته شدم . همه از دستم ناراحتم ولی تمام کار کردم همه رو خوشحال کنم 

میفهممت.منم بچه بزرگم همیشه باید از خودم بزنم تا همه راضی باشند.عادت کردم اگه کسی هم توقعی نداشته باشه خودم دیگه اینطوری بار اومدم.تو زندگیمم اینطوریم الان از دیشب ناراحتم مادرشوعرم تو بیمارستان کنار پدرشوهرم بوده چرا غذا براش نبردم با اینکه دوتا دختر داره