2777
2789
عنوان

دعوا شد

1038 بازدید | 47 پست

آمدم خونه مامانم اینا دعوا شد الکی الکی . منم دل پر بود از همیشه که سکوت میکردم هیچی نمیگفتم یک لحظه تند صحبت کردم همه گفتن چه خبر ته از خواهرت یاد بگیر بااینکه خواهر م اصلا احساسی نیست و کار خودشو می‌کنه و لی منکه بخاطر همه همه کار میکنم دعوام کردن . چکار کنم دو ساعت گریه و دعوا الان آمدم تو اتاق 

منو مامانمم همین الان ب طرز بدی دعوا کردیم باز خوبه جایی داری بری من چی ، من جات باشم یمدت قهر میکنم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

منو مامانمم همین الان ب طرز بدی دعوا کردیم باز خوبه جایی داری بری من چی ، من جات باشم یمدت قهر میکنم

اتفاقا دوست ندارم میگم گناه دارن مامان و باباها ولی از اینکه یک نفر به صورت ادعایی حرف میزنه مثل خواهرم بدم آمد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب راست میگن  کم گوی ورزیده گوی چون دُر آروم حرفتوبزن نیازنیست یهووحرفتوشلیک کنی  

راست میگی داد زدم گریه کردم . آخه همه داشتن شلیکی طرفم پرتاب میکردن ولی آروم . حالا چکار کنم بعد یک هفته آمدم خونه مامانم اینا

اتفاقا دوست ندارم میگم گناه دارن مامان و باباها ولی از اینکه یک نفر به صورت ادعایی حرف میزنه مثل خوا ...

من آرزومه هرجور ک‌شده از خانوادم دور بشم خیلی اذیتم ، همه میگن از مجردی ازادیت لذت ببر چندسال دیگه ازدواج کنی از این خبرا نیست ولی چ مجردی ای چ آزادی ای من ۲سال پیش کافه رفتم ن میذارن ناخن بکارم ن مو رنگ کنم ن لباس سلیقه خودمه حتی تعیین رشته و تعیین رشته دانشگاهم نمیذارن خودم انجام بدم

راست میگی داد زدم گریه کردم . آخه همه داشتن شلیکی طرفم پرتاب میکردن ولی آروم . حالا چکار کنم بعد یک ...

انقد برای همه خوب بودی فک میکنن وظیفته ، من جات بودم قهرمیشدم والا

راست میگی داد زدم گریه کردم . آخه همه داشتن شلیکی طرفم پرتاب میکردن ولی آروم . حالا چکار کنم بعد یک ...

حالاهم دودقیقه دیگه آروم میشین البته اگه کشش ندین بعدبرومامانت ببوس که اونم تودلش نمونه

من آرزومه هرجور ک‌شده از خانوادم دور بشم خیلی اذیتم ، همه میگن از مجردی ازادیت لذت ببر چندسال دیگه ا ...

کاش فقط مشکلات همین بود . مهربونه کردم سخت نگرفتم سکوت کردم خودشون قرض گرفتن ندادن به روشون نیاوردم ولی الان یک جوری حرف زدن که انگار فقط من مقصرم . 

کاش فقط مشکلات همین بود . مهربونه کردم سخت نگرفتم سکوت کردم خودشون قرض گرفتن ندادن به روشون نیاوردم ...

کسی که احترامتو نگه نداره قدرتو ندونه نباید کاری براش انجام بدی حتی اگ مادرت باشه

انقد برای همه خوب بودی فک میکنن وظیفته ، من جات بودم قهرمیشدم والا

بابام نزاشت برم .دلم براش سوخت . من یک طرف بودم اونا یک طرف . حالا من مشکلاتمم بیشتر بود بهشون میگفتم درکم کنید میگفتن ما چکار کنیم دیگه برات ولی از تمام حرفام ناراحت بودن و به روم آوردن .خواهرم با خونسردی تیکه مینداخت من داد و بیداد خوبه اون شد . حالا من آدمی ام که هرجا میرم باید خانواده مذباشن که بهشون خوش بگذره ولی خواهرم همه جا می‌ره بدون من

بابام نزاشت برم .دلم براش سوخت . من یک طرف بودم اونا یک طرف . حالا من مشکلاتمم بیشتر بود بهشون میگفت ...

خیلی در اشتباهی فاصله هارو رعایت کن و انتظارتو به صفر برسون ،زیاد طرفشون نرو

حالاهم دودقیقه دیگه آروم میشین البته اگه کشش ندین بعدبرومامانت ببوس که اونم تودلش نمونه

تو اتاقم . هم روم نمیشه چون طفلی گریه کرد .همه کار بخاطر ما می‌کنه میگه دعوتتون کردم حالم خوب شع. خواهرم که الان می‌ره