عزیزم برای منی ک مشکل دارم یکماه هم سخته انتظارش حرفایی بهم میزنن ک داغونم کردن
منم مشکل داشتم ...به من تو مجردی میگفتن امکان بچه دار شدنت خیلی پایینه ...من پیش بهترین فوق تخصص رفتم که بهم گفت تخمدان هام دیگه زیاد از حد تنبله ...من از وقتی که ازدواج کردم تو استرس بودم که نکنه بچه دار نشم خدا خودش میدونه چ قدر گریه کردم و دلم شکست ...چ قدر ناراحتی کشیدم ...چه قدر قلبم درد میگرفت بعد هربار پریود شدن...ولی دست من نبود دست خدا بود ...سپردم به خودش ...هر قدمی واسه بارداریم برمیداشتم میگفتم توکل به خودت که غیر از تو کسی و ندارم ...بعد یکسال اقدام دوقلو باردار شدم...وقتی میگم صبر کن بسپار به خدا واسه همینه...هیچکس اندازه من درد نکشیده بخاطر بارداری
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
چمیدونم والا ینی آخرش ولت میکنن میرن؟!خودم قصد این کار رو داشتم برای بچه دار شدن اقدام نکردم ولی میگ ...
منم خیلی دوست دارم ولی یه تاپیک دیدم دختره رو همینطور از پرورشگاه آورده بودن.باورت نمیشه به مادر پدرش میگفت «اون زنه اون مرده»🙄 بخاطر لباس دعواشون شده بود.از اون موقع نظرم عوض شد
چمیدونم والا ینی آخرش ولت میکنن میرن؟!خودم قصد این کار رو داشتم برای بچه دار شدن اقدام نکردم ولی میگ ...
چون عزیزم بچه اوردن خیلی سخته من نمونشو دیدم دختره الان 22سالشع فهمیده وای زندگی شده جهنم برای اون مرد و زنه همش میگ میرم و اینا رو اذست میکنه اینا از ترسشون هرچی دختره میگه میگن چشم درسته تربیت مهمه اما ذات بچه رو نمیشه عوض کرد
میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
خب اگ میتونید برید ی شهر دور زندگی کنید یا هر راه دیگ ک میدونید اما اگ میخاید اینکارو کنید نذارید کسی بفهمه جاری خاله شوهرم ب شدت پولدارن اما بچه دار نشدن رفتن ی دختر اوردن همه میدونن دختره خوشکل نیس هرکی میبینتش میگن وای اینا ک اوردن چرا ی زشت اوردن و مسخره میکنن میخندن🥲
میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
ممنون گلم ❤️ انشاالله خدا بهت یه نی نی خوشگل و سالم میده ...توکل کن به خودش ناامید نشو ...خدا ناامیدی و دوست نداره ...منم خیلی درد کشیدم واسه بارداریم ...استرس و ترسی که مادرم داشت از همه چی بدتربود واسم ولی تموم شد...نگران نباش روزای بد عمرشون خیلی کمه
آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
اره درسته سمت ما همه اونایی ک تو سن منو شوهرم هستن بچه دارن هی بقیه ب ما تیکه میندازن من 23س ...
ظاهرا شرایط اطرافت خوب نیست وگرنه ۲۳ ساله و ۴ ماه اقدام خیلی زوده که بخوای نا امید بشی صبر داشته باش گلم بچه دار هم میشی وقتی یه سقط داشتی یعنی بازم باردار میشی ولی طبق تجربه خودم بهت بگم اینجوری بی تابی کردن کارو بدتر میکنه البته من اگه هر ماه ناراحت میشدم به خاطر این بود که نگران سنم بودم شما که سنت کمه نگران نباش