2777
2789
عنوان

پریود شدم 🥲

772 بازدید | 59 پست

خدایا چرا ب من بچه نمیدی 🥲

خدایا منو با این موضوع امتحان نکن بنده خوبی نیستم که بتونم صبر کنم و شکرت رو ب جا بیارم🥲

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

وقتش نرسیده حتما ..حتما الان به صلاحت نیست ...امیدت به خدا باشه

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتش نرسیده حتما ..حتما الان به صلاحت نیست ...امیدت به خدا باشه

چرا اخه چرااااا

ی بار بچم سقط شد الانم ک اینجوری مگ من گناهم چیع

حالا من باید دیروز میشدم ک نشدم هی استرس دارم نکنه باردارباشم

🥲 نمیدونم چی بگم یکی نمیخاد و خدا میدع یکی میخاد و اینجوری 

چند وقته اقدامی دکتر چی میگه؟ 

انتظار سخته درکت میکنم منم ۴ ماه اقدام کردم پریود شدم یعنی حالم داغونه ها خیلی داغونم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
واقعا برام سواله این همه بچه پرورشگاه هست بعد خیلیا سالها بچدار نمیشن ولی ی بچه از پرورشگاه هم نمیار ...

میگن شرایطش سخته بعدشم بچه ی خود آدم وفا نداره غریبه میخواد داشته باشه؟حمایت مالی خیلی بهتره

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

چند وقته اقدامی دکتر چی میگه؟  انتظار سخته درکت میکنم منم ۴ ماه اقدام کردم پریود شدم یعنی ح ...

چهار ماهه اقدامم 

کیست شکلاتی دارم 16سانتع دکتر گفته بذار باردار شی اما نمیشم

چرا اخه چرااااا ی بار بچم سقط شد الانم ک اینجوری مگ من گناهم چیع

نگو اینجوری بخدا تو بهترین و خوشگلترین بچه رو بغلت میگیری منتها الان وقتش نیست ....یه حکمتی هست که خدا فعلا نمی‌ده ...زوری از خدا هیچی نگیر که وفا نمیکنه به آدم بسپار به خودش مطمئنم زود زود یه نی نی خوشگل بهت میده

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
وااای خدااااا  امیدوارم ماه دیگه خبربارداریت واینجابزاری.

حالم خیلی بده😭

چهار ماهه اقدامم  کیست شکلاتی دارم 16سانتع دکتر گفته بذار باردار شی اما نمیشم

انشالله هردومون این ماه دیگه باردار بشیم ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
انشالله  تو مشکلت چیه

من قبل اقدام رفتم دکتر هیچی نبود ولی الان که اقدام کردم نشده دوباره باید برم