2777
2789
عنوان

پریود شدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 59 پست
چه امضا دردناکی🤕امیدوارم بخاطر دعای این شهدای بیگناه لطف خدا شامل حالت بشه

حالم خیلی بده کسی منو نمیفهمه حاضرم یکی از بچه های فلسطین رو بیارم پیش خودم هرشب با گریه میخابم انقد ک ناراحتشونم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
چهار ماهه اقدامم  کیست شکلاتی دارم 16سانتع دکتر گفته بذار باردار شی اما نمیشم

تازه چهارماهه😐دختر خوب من تنبلی تخمدان شدید داشتم کلی تلاش کردم یک سال طول کشید حتی اونایی که مشکل ندارن شیش ماه الی یک سال طول می‌کشه...عجله نکن ممکن یکی دوسال تو صف انتظار باشی ...همه بدن ها که یکی نیست یکی زود میشه یکی دیر

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل اقدام رفتم دکتر هیچی نبود ولی الان که اقدام کردم نشده دوباره باید برم

شاید رحمت سرده

تازه چهارماهه😐دختر خوب من تنبلی تخمدان شدید داشتم کلی تلاش کردم یک سال طول کشید حتی اونایی که مشکل ...

عزیزم برای منی ک مشکل دارم یکماه هم سخته انتظارش حرفایی بهم میزنن ک داغونم کردن

شاید رحمت سرده

نمیدونم والا منم اصلا آدم صبوری نیستم دلم میخواد زود نتیجه بگیرم خسته شدم 🥺

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
 حالم خیلی بده کسی منو نمیفهمه حاضرم یکی از بچه های فلسطین رو بیارم پیش خودم هرشب با گریه میخاب ...

منم همینطور😔😔تازه ما هیچی از سختیهای اینا نمی‌دونیم😔 

هر چی خواستیم یا گناه بود یا گرون    

عزیزم من درکت میکنم.واقعن میفهمم چی میگی. لامصب هم آدم ازباردارنبودن حالش بدمیشه هم هورمون هابهم می ...

اره درسته 

سمت ما همه اونایی ک تو سن منو شوهرم هستن بچه دارن هی بقیه ب ما تیکه میندازن

من 23سالمه شوهرم 30

منم همینطور😔😔تازه ما هیچی از سختیهای اینا نمی‌دونیم😔 

اره واقعا 

ی پسر بچه بود ک از ترس داشت میلریزد من همش نگران اون بودم دیشب دیدم ک حالش خوبه انقد خوشحالش شدم🥲اما خب مگ اون تنهاس😭

انشالله  تو مشکلت چیه

چهار ماه اقدامی و دکترم بهت گفته میتونی باردار شی باز نگرانی ؟

غر می‌زنی ؟

من یک سال و نیمه ازدواج کردم چون دقیقا تو زمان ازدواج مشکلمو فهمیدم از همون اول اقدام کردم .....همه دکترام بهم میگن نمیشه اما باز میگم خدا بخواد میشه......و هنوز نشده

وقتی آدمی نو شرایط من هنوز امید داره تو چرا زانوی غم بغل کردی؟؟؟؟

از شوهرت ازمایش اسپرم بگیر 

مشکلی نداره اون ما قبلا با ی بار اقدام باردار شدم اما سقط شد

چهار ماه اقدامی و دکترم بهت گفته میتونی باردار شی باز نگرانی ؟ غر می‌زنی ؟ من یک سال و نیمه ازدواج ...

عزیزدلم انشالله که باردار میشی 🥺🤍

خب من کیست دارم خیلی سخته برام

میگن شرایطش سخته بعدشم بچه ی خود آدم وفا نداره غریبه میخواد داشته باشه؟حمایت مالی خیلی بهتره

چمیدونم والا ینی آخرش ولت میکنن میرن؟!خودم قصد این کار رو داشتم برای بچه دار شدن اقدام نکردم ولی میگم بچه دار شدم ک چ بهتر یدونه هم از پرورشگاه میارم ولی برام سوال بود چرا کمتر کسی سراغ این کار میره

اسی منم در حال اقدامم ۳۶ سالمه ولی دوساله تلاش میکنم نمیشه و من ایتم بگم برا بچه سوممه. باور کن برا ...

انشالله ابن هم میشه 

میدونی تو دوتا دسته گل داری اک نشد هم خیلی مهم نیس اما خب من😭