2777
2789
عنوان

پریود شدم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 59 پست
من واقعا دارم روانی میشم خیلی تنهام 

نگران نباش باور کن زود زود نی نی میاد بغلت ...این روزا هم میگذره ...می‌دونم خیلی سخته ...طعمش و چشیدم ...هیچی بدتر از این نیست که منتظر یه مسافر کوچولو باشی و اومدنش هی به تأخیر بیفته و ناامید بشی ...ولی حتما تو خیلی قوی هستی که خدا اینجوری امتحانت کرده ...نگران نباش زود زود نی نی میاد

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
نگران نباش باور کن زود زود نی نی میاد بغلت ...این روزا هم میگذره ...می‌دونم خیلی سخته ...طعمش و چشید ...

ممنون عزیزم خیلی حرفات ارومم میکنه🥺 انشالله خدا بیشتر این نخاد امتحانم کنه

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوست دارم ولی یه تاپیک دیدم دختره رو همینطور از پرورشگاه آورده بودن.باورت نمیشه به مادر پدر ...

وقتی میخوای بچه بیاری نوزاد میاری ن بچه ای ک میتونه اینو اونو تشخیص بده بعدم چ توقعی از بچه دارن ک نرسیده بتونه ب عنوان پدر مادر قبولشون کنه قطعا زمان خواهد برد یا قبل آوردنش ی مدت باید بری پرورشگاه باهاش ارتباط بگیری ببینی اصلا قبولت میکنه یا ن و اینکه الان خیلی از پدر مادرا تو تربیت بچه خودشون هم موندن این ک دیگه پرورشگاه بزرگ شده

چون عزیزم بچه اوردن خیلی سخته من نمونشو دیدم دختره الان 22سالشع فهمیده وای زندگی شده جهنم برای ...

بنظرم وقتی اقدام میکنی ک بچه از پرورشگاه بیاری باید همون اول کم کم بهش بفهمونی ک تورو از پرورشگاه آوردیم داوطلبانه هم آوردیم و عاشقتیم اما حق انتخاب بدی بهش خواست برگرده پرورشگاه نخواست بمونه پیششون تو ۲۲ سالگی شما خودت میفهمیدی مامان بابات یکی دیگه هستن چ برخوردی میکردی

ممنون عزیزم خیلی حرفات ارومم میکنه🥺 انشالله خدا بیشتر این نخاد امتحانم کنه

زود تموم میشه انتظارت ...اصلا ناراحت نباش زندگی عادیت و بکن ...بچه دارشدن یه موضوع محوری بشه واست ...ببین خیلی از اینایی که سریع تو اولین دومین اقدام باردار میشن هم مشکل دارن ولی می‌دونی چیه اینا نمیدونن مشکلشون چیه و خبر ندارن واسه همون ذهنشون مشغول نیست واسه همین سریع حامله میشن وگرنه نود درصد خانوم ها مشکل تنبلی و کیست و عفونت و دارن...تو هم چون ذهنت درگیر اون کیست و استرس داری باردار نمیشی ...ولش کن به امون خدا ...هرچی اصلا...وقتی خدا آنقدر قدرت داره که به کسی مثل حضرت مریم بدون شوهر بچه بده پس به تو هم با وجود اون کیست میده فقط ول کن استرس و

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
 خب هرکسی دلیل شخصی خودشو داره منم دوس دارم بچه خودمو داشته باشم🥲 اما اگ نشد حتما همین کارو می ...

قطعا بچه خود آدم یچیز دیگس ولی همون دلیل شخصی رو میخواستم بدونم ک مثلا بیارم این همه وقت بزارم براش خرج کنم آخرشم آیا بمونه پیشم یا بره یا به این دلیل ک خوشم نمیاد بچه یکی دیگه رو بزرگ کنم فقط بچه خودم یا مشکلاتی دیگه ای جز این هست ک من خبر ندارم (جز مسائل مالیش)

انشالله ابن هم میشه  میدونی تو دوتا دسته گل داری اک نشد هم خیلی مهم نیس اما خب من😭

برا این گفتم که بدونی میشه حتما شاید دیرتر ولی میشه همونطور که برا من شد

چند وقته تو اقدامی؟

چندسالته؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
زود تموم میشه انتظارت ...اصلا ناراحت نباش زندگی عادیت و بکن ...بچه دارشدن یه موضوع محوری بشه واست .. ...

ممنون ج🥺😍😘 خیلی خوبی تو چشم از امروز دیگ بهش فکر نمیکنم 

برا این گفتم که بدونی میشه حتما شاید دیرتر ولی میشه همونطور که برا من شد چند وقته تو اقدامی؟ چندسا ...

چهارماهه

23سالمه

چهارماهه 23سالمه

پس چرا ناامیدی عزیزم هم سنت کمه هم اقداماتت زیاد نبوده

میددنم خیلی سخته انتظار چون خودم هر سری کلی انتظار میکشم درکت میکنم

ولی مطمئن باش باردار میشی

پس چرا ناامیدی عزیزم هم سنت کمه هم اقداماتت زیاد نبوده میددنم خیلی سخته انتظار چون خودم هر سری کلی ...

پناه برخدا🥺

ولی چرا از پقتی تو اقدامم دو روز قبل پریود لکه بینی قهوه ای دارم

پناه برخدا🥺  ولی چرا از پقتی تو اقدامم دو روز قبل پریود لکه بینی قهوه ای دارم

تو اقدام پیش میاد من خودمم دوماه قبل داشتم ولی الان پریود شدم اصلا لکه بینی نداشتم مستقیم پریود شدم اون ماهای قبل امپول یا قرص لتروزل نخوردی؟ . من خودم به خاطر اونا لکه بینی داشتم

تو اقدام پیش میاد من خودمم دوماه قبل داشتم ولی الان پریود شدم اصلا لکه بینی نداشتم مستقیم پریود شدم ...

نه اصلا هیچی استفاده نکردم