بچها کسی بیداره من ازدیروز بد سرماخوردم همش تب ولرز. بدن درد دارم از همسرم گرفتم نوزاد ۴.۵ ماهه دارم اونم چندروز پیش گرفت بردمش دکتر الان بهتره یکم ممکنه دوباره از من بگیره وبدتر بشه؟
نمیدونم که ممکنه دوباره بگیره یا نه ولی زیاد نگیرش جلوی نفس خودت
ویروس خیلی بدی هست. ما تازه یکم خوب شدیم
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
شنیدم که ماسک زدن واسه خود شخص بیمار مضر هست, نفس آلوده رو به ریه هاش برمیگردونه
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ما پیاز هم قاچ میکنیم چندطرف خونه میذاریم, نمیدوم چقدر موثر باشه
مراقبش باش والا بیماریش از بدن نمیره... میره بعد یه هفته برمیگرده. بدن ضعیف میشه. من دختر و پسرم هر دو تب کردن خوب شدن دوباره تب کردن... یعنی سه هفته ما درگیر بودیم.
شنیدم که ماسک زدن واسه خود شخص بیمار مضر هست, نفس آلوده رو به ریه هاش برمیگردونه
وای من سرفه حساسیت فصلی دارم مرتب ماسک میزنم ک محیط دهانم مرطوب بمونه و کمتر سرفه کنم
این سرفه ها امونم رو بریدن هر سال این موقع دچارشم
همشم سرفه خشک و عذاب آوره
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
ازاول همسرت بیماربود باید ماسک میزد حالام خودتون و همسرتون باید ماسک بزنید حتی اگرهمسر خوب شده بازنگیره و به کودکت نده و چرخه قطع بشه اگرم نمیتونست شما میرفتید خونه مادرشوهر یا مادرت همسرت قرنطینه غذاشو میپختید میومد میبرد یا کسی میبرد ان شاءالله دیگه نگیرید ولی خودمون اینطوری میشیم همینکارو میکنیم تا بچه کمتربیماربشه من خودم حساسیت فصلی دارم صبح گلوم یا صدام و شک کنم فقط ماسک تو فضای بسته خونه غذام نمیخورم میرم بالکن یا پنجره باز اون بچه گناهی نکرده با بدن ضعیف
نمیدونم که ممکنه دوباره بگیره یا نه ولی زیاد نگیرش جلوی نفس خودت ویروس خیلی بدی هست. ما تازه یکم خو ...
من دوشبه خواب ندارم ، ویروس زده به گوشم ، انقدر گوشم درد میکنه که نمیتونم دهنمو باز کنم یا حرف بزنم یا چیزی بخورم ، به خاطر بارداری حتی برام سرم هم نزدن امروز ، دوره ش چند روز بود برا شما؟