2777
2789
عنوان

ویروس لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 50 پست
وای من سرفه حساسیت فصلی دارم  مرتب ماسک میزنم ک محیط دهانم مرطوب بمونه و کمتر سرفه کنم  ...

شاید واسه حساسیت مضر نباشه اما واسه ویروس اینطور شنیدم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید واسه حساسیت مضر نباشه اما واسه ویروس اینطور شنیدم

آره چون حساسیت ویروسی و باکتریائی نیست  

فقط سیستم ایمنی علکی به ذرات خارجی واکنش نشون میده و ایجاد حساسیت میکنه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اره همینطوره اتاق بچم جدا کردم شوهرم متاسفانه ماسک نزد واینجوری شد اصلا اهل رعایت کردن نیست من خونه ...

باید همونجا میموندید غذاشو میپختید با اب میوه میدادید یکی ببره تا ی هفته حدالاقل

من شک کنم همسرم بیماره میذارم میرم چون بچه بیمارمیشه اصلا کمک نمیکنه باید مامانم بیاد و خودشو هلاک میکنه بیاد بچه رو ببینه نمیذارم تماس تصویری فقط بعد ی هفته میرم باید هر دو ماسک بزنیم میادم باید بره اتاق در بالکن باز الان هواسرد شده سخته  هرچند بچم میره سراغش ولی کنترل میکنم تا بخوابن مصیبتیه شوهر رعایت نکن با بچه ای که خوب و بدحالش نمیشه پسرم ۲ سال و نیمشه باز خوبه بچت تحت کنترلته فعلا 

وای منم گرفتم خیلی حالم بده باردارم

تا میتونی ابلیمو عسل اب سیب اب هویج شلغم سوپ شربت عسل و سرکه سیب خونگی 

ی شلغم بزرگ و سرشو ببر کمی توشو خالی کن جاش عسل بریز بذار تا صبح بمونه ناشتا اون داخلشو بخور عین پنی سیلینه تا ی هفته بخور اب نمک غرغره کن اب عسل گلاب 

گلاب تو خونه اسپری کن عنبر نسا کم دود کن کمی دودشو تو حلقتم بده 

اش ترخینه خیلی خوبه دوتام پیاز خام قاچ بده بندازتوش 

پیاز خام بذار بالا سرت بوش کن 

بتونی رب عناب درست کنی ی هفته بخوری خوبه 

از دست این شوهرا 

دقیقا ولی من کوتاه نمیام دعواداریم میگه نباشید دلم تنگ میشه میگم نفهم بفهم تو که بزرگی زبون حالیت نمیشه ماسک بزنی بچه که جای خود داره مریض میشه همین فسقل غذارو هم نمیخوره مصیبت جفتتون بامنه 

شماهم سر بچه هیچوقت کوتاه نیا 

عزیزم میشه بگی رب عناب چطوری درست میکنیر

مثل رب گوجه فرنگیه. عنابش باید تازه باشه کهنه و قاطی اثری نداره اینطوری بگم درست نکنی سنگین تری .

مثلا۲۵۰ گرم عناب و تو مقداری اب بجوشه که عنابش له له بشه بعد دونشو دربیار خودشم تو ابکش بساب پوستش بمونه مثل رب گوجه چطوری رد میکنی باز بذار حرارت ملایم بجوشه به سفتی رب گوجه بشه بذار یخچال روزی سه وعده هر وعده ی قاشق مرباخوری بخورید هر سه تاتون بچت ی قاشق چایخوری بخوره اصلش تا ۴۰ روزه این دکترگیاهی که واسه بچم دستورشو گفت میگفت سابقه عفونت گلو لوزه گوش سینه بیشتره مثلا تا دوماه بخورید همه رو خوب میکنه منکه دیگه خداروشکر بچم تب نکرد 

فقط هربار اندازه ای میخوایی رو بردار بقیه یخچال تا ی ربع بذار بمونه به دمای محیط برسه بخورید بستنی اب یخ ممنوع هرچی تو یخچاله میوه ماست هرچی زودتر بذار بیرون ی ربع بیرون به دمای محیط برسه بعد بخورید با این رعایت کردنها و اون رب سینوزیت هم خوب میکنه فقط رب عناب چون انگاری سینه رو میپزونه خلطها رو روون میکنه اوایل خیلی اذیت میکنه مخصوصا بچه که نمیتونه تخلیه کنه بعدش بهترمیشه ازحلق که خلطها دفع میشه موقع سرفه کف دستتو گود کن بزن پشت بچت کمک کن خلطها کنده بشه من تا ی هفته بچم نمیتونست بخوابه بینیش کیپ میشد وقتی میخوابید شیرم نمیذاشت بریزم تو بینیش مکافات بود ولی بعدش خوب میشه و اینکه هیچ ضرری نداره نگرانی نداشتم 

ولی بینی بچت کیپ شد حتما چند قطره شیرتو با قطره چکون بریز ی دقیقه خوابیده باشه بازمیکنه راه نفسشو 

عزیزم میشه بگی رب عناب چطوری درست میکنیر

یادم رفت تا ۲۰ دقیقه هم هیچی نخورید تا عناب اثر کنه حتی اب شما و همسرتون حالت مزه مزه بخورید بمونه تو گلو مزشم شیرینه بچت اذیت نمیشه کلا هربار سرما میخورید جای انتی بیوتیک بخورید و اون پنی سیلین طبیعی عسل و شلغمو که گفتمو و درکنارش هرانچه که میدونید جوشونده پونه نعنا و ابمیوه و.....

خداکنه همینطور باشه اره یه ویروسه

شما رعایت کن از دکتر پرسیدم گفت بازم میگیرید نمیدونم راست بود یا برای اینکه رعایت بشه و چرخه ادامه دارنباشه گفت که حدالاقل ۱۰ روز ی هفته که ناقلیم دیگران نگیرن 

ادم میبینه طرف خوب میشه ی هفته بعد ازخونه نرفته بیرون بازم میگیره پس باید رعایت بشه

وای من دارم میمیرم فقط.. 

از روز شنبه سرما خوردم از بچه های مدرسمون گرفتم... 

من گلوم دردنمیکنه فقط بالای سقف دهنم دردمیکنه و دماغمم کیپ شده چیکار کنم ابریش بینی هم دارم....

یازدهم تجربی🌼