2777
2789
عنوان

ویروس لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 50 پست
واای آدم بزرگ میتونه تحمل کنه ولی بچه سخته من سینه بچم خر خر میکنه وسرفه داره 

من ک آدم بزرگم خس خس   شُش هام زجرآوره برام   بچه شما که طفلک بچه هست   اون طفلک دیگه چحوری تحمل میکنه

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر من سه سالشه گفتم دکتر آنتی بیوتیک نمیدی گفت نه ویروسه و سرفه ها تا سه هفته ادامه داره. 

ازاول همسرت بیماربود باید ماسک میزد حالام خودتون و همسرتون باید ماسک بزنید حتی اگرهمسر خوب شده بازنگ ...

منم سرفه حساسیت فصلی دارم 

شما برای درمانش چکار میکنید؟؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
الهی بمیرم برا بچم همش گریه میکنه الان که مریضم نمیتونم بهش برسم

الهی که خدا سلامتی بهش بده 

فقط خوراکی هایی که سیستم ایمنی رو قوی میکنن مصرف کن 

مثل لیمو شیرین    ترکیب آب لیموترش و عسل و آب 

غذاهات رو با پیاز خام بخور 

ازاول همسرت بیماربود باید ماسک میزد حالام خودتون و همسرتون باید ماسک بزنید حتی اگرهمسر خوب شده بازنگ ...

اره همینطوره اتاق بچم جدا کردم شوهرم متاسفانه ماسک نزد واینجوری شد اصلا اهل رعایت کردن نیست من خونه مامانم بودم زنگ زد بیا خونه حالم بده منم مجبور شدم رفتم

بتونی رب عناب درست کنی تا۴۰ روز بدی  انگاری سینه رو میپزونه خلطها رو خوب میکنه چون نمیتونه تخلیه کن ۳ ۴ روز اول خیلی سخته ولی کم کم از راه گلو که دفع بشه بهترمیشه موقع سرفه کف دستتو گود کن بزن پشتش کمک کن خلطها کنده بشه من برای بچم اینکارو میکردم تازه سرمانخورده بود با خوردن رب عناب خلطهای کهنه سرباز زدن انگار سرماخورده بود تا ۳ هفته سرفه خلطی داشت تا تک سرفه شد خوب شد 

جلو نفسم نیست ولی تو یه اتاقم از وقتی سرماخورده شیرخودمو دیگه نمیخوره همش شیرخشک اخه شوهرم‌هم مریضه ...

اره هرکاری کنی اخرش بچه ت ی بغلته

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من دوشبه خواب ندارم ، ویروس زده به گوشم ، انقدر گوشم درد میکنه که نمیتونم دهنمو باز کنم یا حرف بزنم ...

الهی خدا شفا بده بهت

توی باردار خیلی سخته دیگه

واسه ما ده روز شد. ما زده بود به گوارشمون تهوع شدید داشتیم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃