2777
2789
عنوان

روابط جنسی در دوستی

3057 بازدید | 48 پست

ببخشید میدونم جای این حرفا اینجا نیست اما کمک میخام ازتون خواهرا 

سلام شبتون بخیر 

من با دوسپسرم ۳ سال تو رابطم من ۲۱ دوسپسرم ۲۹

قراره سال دیگ عقد کنیم میخام یچی بگم بهتون 

پری روز رفتیم باغ به من گفت اره ما ک همو میدونن ربطمونو بیا باهم روابط جنسی داشته باشیم باهم قهر کردیم منم چیزی نگفتم دوروز جوابشو ندادم الان هی پیام میده

اینم بگم اومده خواستگاری اما من دارم تحضیلمو ادامه میدم گفتم سال دیگ تموم میشه بیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نمیشه هم زودتر بیاد عقد کنین هم تحصیلتو ادامه بدی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

کار درست کردی 

حالا یا بگو همون سال بعد بعد ازدواج یا هیچی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
😂😂😂😂😂😂

😂😐😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○