2777
2789
عنوان

روابط جنسی در دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 48 پست

ب هیچ وجه همچنین کاری رو نکن 

تا ی سال اینده دنیا هزار چرخ میخوره 

دور از جون مردن هس حاملگی هس جنگ ودعوا هس

رفتن و کات شدن هس

وقتی به کسی اهمیت بدی آسیب دیدن ازون شخص هم جزوی از زندگیت میشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا قضاوتم نکنین

یه نفری خواستگارم بود، همه چیز کامل پیش رفته بود، قرار عقد و اینارو گذاشته بودیم، خونواده ها در جریان بودن، ازدواج دوممون هم بود... 

یبار که داشتیم اتفاقا از پیش مشاور برمیگشتیم گفت مدارکم مونده این خونه میشه بریم برداریم؟ گفتم اوکی..‌ رفتیم گفتم تو ماشین منتظرم که گف نه جلو همسایه ها بده، اضافه کنم اقا دکترا داشتن و کارمند یه ارگان مهمم بودن، رفتم بالا و منتظر بودم که اومد بغلم کرد و بوسید.....

بعد ازون یه اتفاقایی افتاد که نشد ازدواج کنیم برگشت بهم گفت تو اگه دختر درستی بودی با من خونه خالی نمیومدی🤦🏼‍♀️

من خلاصه اش کردم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

درخواستشون بعد از این مدت طولانی اگه با توجه به شناختی که از شما و رابطه تون داره،بوده میشه گفت طبیعی بوده،دلخوریشون هم از نه شنیدن طبیعیه،اگه دو سه روز باشه این دلخوری اما اینکه تصمیم بگیرند برای نداشتن رابطه جنسی قبل از رسمی شدن رابطه و مخصوصا بدون رضایت شما،قطع رابطه کنند جدا شدن بهترین نتیجه ست

بدون قهر و دلخوری مخالفتتون رو بیان کنید و احساساتتون رو در میون بذارید،شما حق دارید که موافق یا مخالف باشید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

درخواستشون بعد از این مدت طولانی اگه با توجه به شناختی که از شما و رابطه تون داره،بوده میشه گفت طبیع ...

👌👌👏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یعنی تامرحله...رفت؟؟مطمئن باش عاقبت بخیر نمیشه

نه خب. من خیلی مذهبیم میدونست برخورد میدونم اون موقعم خیلی ناراحت شدم.... 

خدا با من بود که این ازدواج به سرانجام نرسید ولی خب همیشه یادم میوفته که چقد اذیت شدم خیلی ناراحت میشم

خداروشکر بعدش توبه کردم، ازدواج کردم و حالم شکر خدا بد نیست

همسرم حتی زیاد نگاهمم نمیکرد دوران اشنایی میگفتم این چقد بی احساسه ولی به محض اینکه محرم شدیم دیدم نه دقیقا همونه که میخواستم

الان خواهرم اینا ناراحت میشن که شوهرت باهام حرف میزنه نگاهمم نمیکنه😁

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

چون مشخص نیست باطنش چی میگذره ،بشدت امکانش هست بعدازدست یافتن ب درخواست کثیفش وسوءاستفاده های مکررازتو بگه توپاکی خودتوبدون عقدوهیچی نتونستی حفظ کنی چجوری بهت اعتمادکنم وزندگیموبسپارم دستت وکلا بزنه زیرهمه چی ویاشایدهم کلابعدش ازت سردبشه ،زندگیت بخودت مربوطه اما اگه نظرمومیخوای خییییییییلللللیییی جدی ومحکم باش دراین موردودیگه جاهایی مثل خونه وباغ نرو...نمیدونم چراشمابعضی ازدخترااینقدرساده هستین وگول احساساتتون میخورین ،حالارابطه ب درک ،نمیترسین یهوچندنفربریزن سرتون وآخرش تکه تکه اتون کنن برای اینکه لونرن؟آقا اینهمه خبرا وهشدارهای پلیسا فیلم ودروغ والکیه؟حتماجمله معروف همون دخترای فریب خورده رومیگین که (عشق من فرق داره بابقیه پسرا)چه فرقی؟ آهان روش کاروفریب دادنش فرق داره درسته..خوددانیددیگه ،برین راحت باآبرو،آینده،خانواده وهمه چیزتون ریسک کنید،اخرشم بگن دخترخوبی نبود،بخداهمجنس منیدازروی محبت میگم لات ترین وبدنام ترین پسرهم دخترپاک میخوادهمسرش باشه ،حیف شماست پرپرتون کنن ،می بینین چقدرازدواج کم شده ؟یکی ازعلتشها احساسی بودن دختراس که کارپسرا روراحت کرده چراازدواج کنه خودشوتوخرج بندازه دیگه وقتی میتونه حتی باتهدیدب جدایی واعتمادنداشتن وتودیگه زن منی وهمه میدونن وفلان.. رابطه کامل هم داشته باشن ،منم پسربودم نمیگرفتم وقتی موردزیاده 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه