2777
2789
عنوان

ینی از زندگی اپارتمانی متنفر شدم

162 بازدید | 6 پست

انقد سروصداعه ک از خواب پریدم اوف

دعا کنید برام زود یه خونه ای درس درمون بگیریم سرم داره میپوکه😑

خداخیرتون بده🥲❤

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

من تازه خلاص شدم همسایه مزخرفون شرش کم‌کرد راحت شدیم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری من دوتا بچه داره منو این یکی جاریم بچه نداشتیم این بامام لج بود بچه هاشو تو راه پله ول میکرد خودشم پیششون بود هی جیغ جیغ و اینم با صدای بلند میخندید و قربون صدقه بچه هاش میرفت خواب ظهر و صبح من نداشتم الان عادت کردن بچه هاش همش میان تو راه پله و جیغ جیغ ن من خواب دارم ن بچه ام

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
جاری من دوتا بچه داره منو این یکی جاریم بچه نداشتیم این بامام لج بود بچه هاشو تو راه پله ول میکرد خو ...

خیلی بده سردرد شدم من انقد ک سروصدا کردن بچم دو بار از خواب پرید بدبخت

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
خداروشکر

کلی آثارشون هنوز هست دری که برامون شکستن و رفتن بی شرفا 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده